בליטה באף אחרי מכה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בליטה באף אחרי מכה
    רונית
    27/12/2009

שלום לך ד"ר ,

אני בת 24 ומעולם לא עברתי ניתוח פלסטי באף כל החיים שלי עם פרופיל אף יפה מאוד לפני שבועיים קיבלתי מכה באף בתומך העץ של המיטה בעיקר חזקה באזור האף שבין הגבות וקלה מאוד קצת יותר למטה בחלק העליון של האף ,היה לי כאב רק בין הגבות שחלף תוך יומיים אך נוצרה לי בליטה בחלק העליון בצד שמאל של האף טיפה לכיוון המרכז שרואים רק כשמתקרבים ,וכשאני מממשת אני מרגישה גבשושית בעצם ולא סתם נפיחות ולכן אני מודאגת מזה שהאף לא יחזור איך שהיה ,ורציתי לדעת האם בליטה בעצם אחרי מכה חולפת עם הזמן לבד או שצריך לטפל ? ותודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בליטה באף אחרי מכה

הוספת תגובה

• אף

ד''ר אביגיל ארד
    27/12/2009

גם אם אין שבר יש לעיתים נפיחות מקומית של הריקמה המצפה את העצם. אפשר לעסות בעדינות מספר פעמים ביום. לחכות בסבלנות בתקווה שהנפיחות תיספג.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם יש סיכוי שהנפיחות תספג?

אביב
    17/02/2010

מה טווח הזמן להיספגות הנפיחות? ואם זה לא שבר יש סיכוי שזה ייספג?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו