ריחות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ריחות
    שרה
    01/10/2007

שלום,
    אני בת 50 ועברתי 5 ניתוחים באף עקב פוליפים. כיום המצב הוא שאין לי חוש ריח . בשל כך, קורה שאני יכולה לעבור ליד פח זבל ציבורי גדול ולא להריח את הסירחון, או שאני יכולה לעבור ליד נבלה (כמו חתול מת) ולא להריח את הריח הנורא. שאלתי היא:
    אדם שיש לו חוש ריח ומריח ריחות אלו הוא ישר נרתע ועוצר את הנשימה עד שהוא עובר את הריח. אך לי אין חוש ריח ולכן כשאני עוברת ליד ריחות כאלו בלי להיות מודעת שהם קיימים אני נושמת את הריח של הנבלה או של הזבל.האם העובדה שאני נושמת ריחות אלו יכולה להזיק לי לבריאות או שלריח אין כלל חשיבות ואנשים שנמנעים מלהריחו עושים זאת מפאת חוסר הנעימות שבדבר. אם הריח יכול להזיק לבריאותי, אייך אני יכולה להמנע מלהריחו לאור העובדה שאין לי חוש ריח?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ריחות

הוספת תגובה

• חוש ריח

ד''ר אביגיל ארד
    02/10/2007

הבעיה היא לא עם ריחות לא נעימים כגון אשפה או דומה לזה אלא בריחות אזהרה כגון עשן או גז. במקרה כמו שלך יש לדאוג שהבית יהיה מצוייד במגלי עשן וגז כי בזה טמונה הסכנה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו