שאלה על בדיקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה על בדיקה
    איילה
    30/12/2009

נשלחתי לבדיקת m.r.i לבדוק את סיבת ירידת שמיעה חמורה,בתהליך של כמעט שש שנים(עברתי קודם בדיקות שמיעה כולל ברא)התוצאה מראה על התרחבות אסימטרית באוזן שמאל(שם קיימת הבעיה)של התעלה הוסטיבולרית.כמו כן נקבע בבדיקה שזה מראה על הסיבה לבעית השמיעה שלי,שכוללת גם טינטונים,סחרחורות וכ'ו.שאלתי היא-האם יש טיפול לכך ובכלל,מה זה אומר, בעברית עממית?אני עברתי ניתוח בעמוד שידרה צווארי בדיסק c4-c5 כולל שתל טיטניום,לפני שש שנים.האם יש קשר?אני מקווה שתוכלו לעזור ולהאיר את עיני בנושא.דרך אגב,אני אמורה לעבור בדיקות לסחרחורת באיכילוב,האם יש טעם לכך בכלל?(שהרי,כאמור,בדיקת הm.r.i ממצה את הסיבות לבעיות) תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה על בדיקה

הוספת תגובה

• תיקון

איילה
    31/12/2009

בניתוח עמוד שדרה צוארי-נותח הדיסקוס בגובה c5-6,שלחץ בצורה ניכרת על חוט השידרה וגרם למילומלציה של החוט.(אני מעתיקה מהמכתב שחרור כמובן...)כמו כן נראה קיפוזיס צוארי.בכל מקרה,עדיין מעניין אותי אם יש איזה שהוא קשר לבעית השמיעה שלי באוזן שמאל שהתחילה פלוס- מינוס באותו זמן ושכיום ממש חמורה.דרך אגב,הומלץ לרופא לשלוח אותי לct במקרה הצורך ,לקורלציה עם ct.עצמות טמפורליות ברזולוציה גבוהה(מה זה אומר,בבקשה?)תודה וסליחה על ה"חפירות".

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר אביגיל ארד
    02/01/2010

בעיות בצואר עלולות לגרום לסחרחורת. ירידה בשמיעה פחות שכיחה. אם אני מבינה נכון את אזור הבעיה ב MRI, יש לברר מדוע יש התרחבות של התעלה. היות ו CT טוב להדגמת עצמות, זו כנראה הבדיקה המבוקשת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו