מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רגישות מוגברת לקורלירן01/01/2010
שלום רב.אני בת 35, כל חיי סבלתי מדלקות גרון חריפות חוזרות.בעיקר בחורף אני יותר סובלת מהתופעה בשל רגישות יתר לקור.ככל שקר יותר בחוץ, לא משנה אם אני נשמרת ועוטפת את עצמי בצעיפים ומחממת את הצוואר בשנה האחרונה בצד השמאלי שלי הבלוטות נפוחות תמיד כשאני חשופה לקור או אוכלת משהו קר, שותה משהו קר ואם אני עושה את האחרונים תוך שעה אני עם דלקת גרון חריפה ביותר.לאחרונה קיבלתי מהרופאה תרסיס כנגד הנפיחות בבלוטות כי כמעט נחנקתי כבר פעם אחת.כואב לי כשאני בולעת על בסיס יומיומי כשקר.מה עליי לשעות? איך אפשר לחיות כך?הרי חצי שנה חורף ובכל פעם בה אני יוצאת החוצה ישר מצבי מוחמר.בקיץ זה עובר לגמרי.אף פעם הרופא אף אוזן גרון שלי לא שלח אותי לבדיקת שקדים אם להוריד אותם והרגישות יתר שלי דווקא בצד שמאל לאחרונה מטרידה אותי.אני ימנית אגב. אם זה משנה משהו.מה עליי לעשות ואיזה בדיקות אתם ממליצים לי לעשות ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גרון
ד''ר אביגיל ארד02/01/2010עד כמה שאני יודעת דלקת גרון נגרמת על ידי חיידק או לפעמים גם וירוס ולא על ידי קור. קיימת אצלך איזו רגישות. יש לבדוק את הגרון והשקדים ובכלל בדיקת א.א.ג מלאה כולל איזו מיתרי הקול ועומק הגרון. לעיתים כאבים בצואר בזמן קור קשורה לדלקות במפרקי הלסת או שרירי הצואר וכן הכאב מתגבר בזמן קור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לך דוקטור
לירן04/01/2010איך קוראים לבדיקות שציינת בעומק הגרון ושל מיתרי הקול? אני רוצה לבקש מהרופא שלי לבצע אותן.
בנוסף, מאז שאני זוכרת את עצמי אני סובלת מדלקות גרון חריפות בעת עונת החורף הקורות מיד אם אני נושמת אוויר קר מהפה, או שותה משקה קר מהמקרר וכו', כשאני עושה את זה מיד אחרי כשעתיים אני כבר לא יכולה לבלוע והשאר נגמר בדלקת ואנטיביוטיקה.האם ידוע לך על טיפול מונע? אני גרה כרגע בקנדה ונורא קר כאן ולכן ממש סובלת מהתופעה הנ"ל.מזג האוויר כאן בעונה הנוכחית רק מתחת לאפס באופן קבוע.אני מגיעה לארץ לביקור בשבוע הבא ומתכננת לעשות את כל הדרוש כדי שאוכל לחזור לקנדה ולחיות באופן רגיל.בזכות תגובתך המפורטת עזרת לי מאוד.תודה רבה לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
לירן04/01/2010האם את הבדיקה של הלסתות (כדי לבדוק אם אין לי דלקת שם במקרה) עושה כל רופא שיניים רגיל או מומחה מסוים בתחום הזה? האם ידוע לך במקרה?כדי שאדע למי לפנות.תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלסת
ד''ר אביגיל ארד04/01/2010רופאי פה ולסת. אבל אבחון ראשוני גם רופא א.א.ג שמודע לזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
galit04/01/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נחירים סתומים מעל לחודשיים וקושי בשינה
אוזניים סתומות אטומות מלאות מלווה בצפצוף
אף סתום לאחר שני ניתוחי סינוסים
חור לאחר ניתוח שקדים משמאל לענבל
רקמה רירית מיקום -בירור
אטמים מותאמים אישית - התייעצות
טרגימנל נוירולוגיה וmri- בירור
נזלת וגודש ברירית האף
תוצאות ct סינוס- בירור
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?