מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה חשובהניקי01/01/2010
אני כבר כמעט שבוע וחצי מרגישה מיו צמרמורת באוזניים\ אוזניים סתומות...
כמו מין חולשה כזו שנוצרת כתוצאה מזה...
ומחנק בגרון \ גוש בגרון...
זה מפריע לי, זה מלחיץ
בנוסף אני גם שרה, ולאחרונה הבחנתי בקושי לשיר כתוצאה מזה...
במה מדובר?
ההורים טוענים שזה נפשי בלבד ולא יותר מזה...
וכך גם הרופאת משפחה, כאשר הגעתי אליה עם בעייתי זו, היא נתנה לי מרשם לכדורי הרגעה...
עשיתי בדיקת דם לבלוטת התריס ומה שיצא זה רק שיש לי TSH גבוה שזה בכלל קשור לאנדוקרינולוגיה ולפני למעלה משבועיים הייתי אצל רופא אא"ג שאמר שאין לי שום דבר לדעתו...
אבל התופעות שתיארתי בתחילת ההודעה (צמרמורת באוזניים ומין הרגשת גוש בגרון) הופיע רק לאחרונה...
האם אכן מדובר בבעיה נפשית בלבד?
האם יש סיבה לדאוג?
תודה רבה מראש...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר אביגיל ארד02/01/2010תחושת אי נוחות באזניים ותחושת גוש בגרון יכולים להיות קשורים למצב נפשי אבל גם לתופעת הרפלוקס, זה כאשר מיץ מהקיבה עולה לגרון. כדאי לבדוק גם לכוון זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נחירים סתומים מעל לחודשיים וקושי בשינה
אוזניים סתומות אטומות מלאות מלווה בצפצוף
אף סתום לאחר שני ניתוחי סינוסים
חור לאחר ניתוח שקדים משמאל לענבל
רקמה רירית מיקום -בירור
אטמים מותאמים אישית - התייעצות
טרגימנל נוירולוגיה וmri- בירור
נזלת וגודש ברירית האף
תוצאות ct סינוס- בירור
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?