בדיקת מיתרי הקול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקת מיתרי הקול
    רחל 12345
    03/01/2010

אנא אבקש תשובה מהירה. רופא אאג לא הצליח לבדוק לי את מיתרי הקול כי הרגשתי שאני נחנקת בבדיקה כשהכניס את המראה הקטנה ושלח אותי לביהח אני פוחדת שגם שם לא אוכל לבצע את הבדיקה כי לא יכולה שיעבור לי משהו בגרון מה עושים האם אין דרך חיצונית ? בלי להכניס דברים אפילו באןפן פרטי? תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקת מיתרי הקול

הוספת תגובה

• בדיקה

ד''ר אביגיל ארד
    03/01/2010

אם הרופא שלך לא הצליח לבדוק אותך דרך הפה בגלל הרפלקס, אפשר לעשות בדיקה עם סיב אופטי דרך האף. לא חייבים בבית חולים. יש רופאי א.א.ג שלהם סיב אופטי במרפאה. הסיב בקוטר שלושה וחצי מילימטר מוחדר דרך האף. אפשר לרסס לאף חומר אילחוש מקומי ואז זה ממש קל. המשיכי לנשום בחפשיות במהלך הבדיקה. אני עושה בדיקה זו אפילו אצל ילדים וזה בהחלט ניסבל .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

רחל 12345
    04/01/2010

תודה ובכל זאת באם לא מצליחה האם באפשרותך לעשות את הבדיקה בטישטוש[כמובן בתשלום נוסף]? תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו