תחושת חמיצות/מליחות בצד אחד של הפה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תחושת חמיצות/מליחות בצד אחד של הפה
    אירית
    05/01/2010

בשנתיים האחרונות אני סובלת מתופעה מוזרה מאוד שבתחילה ייחסתי אותה לדלקת חניכיים (בעבר היתה לי נפיחות בחניכיים עם הפרשה מוגלתית שנסתיימה עם עקירת השן). בהמשך למרות שלא היה כלום בחניכיים אני חשה און אנד אוף , ללא קשר כמעט לכלום, תחושה של רוק בטעם או חמוץ מאוד או מלוח מאוד וכאילו בצד אחד של הגרון קרוב לשיני הבינה בלסת. בדרך כלל התחושה היא בצד שמאל אבל לאחרונה הצדדים "מתחלפים". כלומר לעיתים גם בצד ימין. יש לציין שאף פעם לא בשני צידי הלסת/גרון. למותר לציין שאני סובלת ולעיתים העניין נמשך יום שלם כשאני מוצאת את עצמי שותה מים/ קפה/תה ומנסה לאכול דברים שונים או אפילו למצוץ סוכריה על מנת "לבטל" את הטעם הנוראי.
    הגרון לא כואב לי. יש לציין שאם במקרה אני גם עושה מקלחת חמה עם מים מאוד חמים הטעם בפה עם הפרשת הרוק מתגברים.
    לעיתים ימים שלמים לא סובלת מהתופעה. לאחרונה היא מציקה לי ימים רצופים.
    אודה לך אם תוכל לומר באם התופעה בכלל שייכת לתחום האף-אוזן-גרון ומה זה יכול להיות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בתשןבה

ד''ר דן גוטמן
    07/01/2010

ישנם סיבות שונות לכך אולם לא ניתן לומר מה הסיבה ללא בדיקה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו