מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ירידה בשמיעהדני06/01/2010
שלום,
אני בן 31 , סה"כ בריא.
כבר זמן מה אני חש ירידה שמיעה באוזן שמאל. החלטתי ללכת להיבדק ורופא שלח אותי לבדיקת
שמיעה. חששותי היו נכונים. בבדיקה נמצא כי השמיעה באוזן שמאל היא 55 db(בכל התדרים)
כאשר + MASK Level , ו - DISC 100% . באוזן ימין השמיעה טובה 15 DB.
בדיקת Tympanogram למיטב הבנתי תקינה , בשתי האוזניים סוג הגרף "A".
בדיקת אור התוף החיצוני תקינה.
יש לציין שאני לא חשוף לרעש בעבודתי ואף פעם לא הייתי חשוף לרעש מתמשך.
בצבא יריתי לא מעט מנשק קל ונשק כבד יותר כמו RPG וכל זה היה קרוב יותר לאוזן שמאל כי אני שמאלי מבחינת הירי. אז לא הרגשתי ירידה בשמיעה וזה היה לפני 10 שנים.
אין היסטוריה של בעיות שמיעה במשפחה
האם יש אפשרות לדעת מה הסיבה לירידה בשמיעה , היכן ספציפית הבעיה ומה ניתן לעשות כדי לשפר את השמיעה?
אני לא מעוניין במכשיר שמיעה כי סה"כ אני שומע טוב בגלל אוזן ימין.
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בתשובה
ד''ר דן גוטמן07/01/2010ככל הנראה נפגעה השמיעה באוזן שמאל ויש להמשיך בביצוע בירור כולל MRI של המח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נחירים סתומים מעל לחודשיים וקושי בשינה
אוזניים סתומות אטומות מלאות מלווה בצפצוף
אף סתום לאחר שני ניתוחי סינוסים
חור לאחר ניתוח שקדים משמאל לענבל
רקמה רירית מיקום -בירור
אטמים מותאמים אישית - התייעצות
טרגימנל נוירולוגיה וmri- בירור
נזלת וגודש ברירית האף
תוצאות ct סינוס- בירור
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?