בדיקת רנטגן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקת רנטגן
    מיכל
    07/01/2010

שלום רב,

אני בת 25, בריאה בד"כ, לא מעשנת ולא סובלת מאלרגיות. לפני כשבועיים וחצי החל אצלי צינון שלא עבר וגרם לגוש באף ולסתימות באוזניים. לפני כשבוע וחצי פניתי לא.א.ג, כאשר בינתיים החלו לי כאבי ראש. הוא נתן לי אוטריווין וסטרוקורט למשך 10 ימים. כאשר ראיתי שכאבי הראש שלי הולכים ומתחזקים, למרות שהאף שלי קצת יותר נפתח חזרתי אליו לאחר שבוע והוא שלח אותי לצילום שם נמצא כי:
    תפיחות רירית בסינוסים מקסילריים.
    רושם לפלס נוזל בשני הסינוסים הפרונטליים.
    סיכום: סינוסיטיס חריפה.

חזרתי אליו והוא אמר לי להפסיק עם הסטרואידים ונתן לי צפורל-אנטיביוטיקה ארבע פעמים ביום ומוקוליט. אתמול החלה לי נפיחות באיזור עין שמאל עקב לחצים באיזור והוא שלח אותי שוב ליצלום כאשר היום הממצאים היו:
    תפיחות רירית בסינוס מקסילרי ימני.
    פלס נוזל בסינוס מקסילרי שמאלי ובסינוס פרונטלי ימני.
    תאי האטמויד משמאל מעורפלים.
    סיכום: סינוסיטיס חריפה.

רציתי לדעת מה פשר השינוי בבדיקה והאם הטיפול שקיבלתי הוא הטיפול הנכון ומה עליי לעשות?

בתודה מראש,
    מיכל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקת רנטגן

הוספת תגובה

• בתשובה

ד''ר דן גוטמן
    07/01/2010

אין ספק שמדובר בסינוזיטיס ואני הייתי מטפל באישפוז ואנטיביוטיקה לוריד. כך עושים במצב של סינוזיטיס כזו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו