סיכונים בלטוס עם דלקת סינוסים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סיכונים בלטוס עם דלקת סינוסים
    איגור פרי
    08/01/2010

ד"ר שלום רב,
    אני בן 33 ובריא בד"כ.
    לפני כשבועיים סבלתי מדלקת בשן העליונה (מס' 16) שהתפשטה ככל הנראה לסינוסים.
    בדיקת רנטגן ו-CT מראים הסננה בכל הסינוסים של צד ימין בלבד.
    לקחתי אוגמנטין במשך 10 ימים ודלקת פחתה.
    רופא אאג שבדק אותי המליץ לי על ניתוח FESS.
    כרגע אני מטפל בשן שככל הנראה גרמה לבעיה.
    יש לי רקע של אלרגיה שמתבטאת בגירוי של העור, עד כה מאולם לא היו לי בעיות של סינוסים.
    אני אמור לטוס בסוף חודש ינואר לחופשת סקי שתוכננה המון זמן מראש ולא ניתן לבטלה.
    שאלה שלי כמה זה מסוכן לטוס במצב כזה?
    אני קצת מוטרד מהפרשי לחצים בזמן הטיסה ותוך כדי הגלישה בהרים.
    האם ניתן לנקוט בצעדים על מנת למזער את הסיכונים בחופשה (לקחת עוד סדרה של אנטיביוטיקה או דיפרוספאן)?
    תודה מראש,
    איגור פרי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• סינוסיטיס

ד''ר אביגיל ארד
    11/01/2010

נראה כי מדובר במחלת סינוסים מפושטת על רקע אלרגי. אם יש נזלת מוגלתית כדאי לקחת אנטיביוטיקה בנוסף לטיפול באלרגיה. ממליצה שתטפל באלרגיה. אפשר על ידי אנטיהיסטמינים ותרסיס סטרואידלי לאף, או אם רופא א.א.ג שלך חושב שהמצב מצדיק - זריקת דיפרוספן תעשה פלאים. יכול להיות שיהיה קצת קושי בהשוואת לחצים בטיסה, אז כדאי שלטיסה עצמה תיקח טיפות אף כגון אלרגין או אוטריבין ותזליף באף לפני ההמראה ולפני הנחיתה. חופשה נעימה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

איגור פרי
    13/01/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו