מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נוזל באוזן התחתונהיקי11/01/2010
שלום,
ביום רביעי חזרתי מחו"ל ובמהלך הטיסה כמו תמיד בזמן הנחתיה האוזניים נאטמו, לאחר מספר דקות אוזן שמאל השתחררה ואוזן ימין נשארה אטומה עד להיום
אתמול היתי אצל רופאת א.א.ג שבדקה ואמרה שיש נוזלים באוזן התחתונה ושזה כנראה נוזלים שירדו מהסינוסים שלי כי יש לי בעית סינוסיטיס כרונית
ביקשתי להוציא הנוזל והיא טענה שאין כרגע צורך בזה ושזה אמור לעבור לבד ולכן נתנה לי מוקסיפן 500 מ"ג למשך 10 ימים במינון של 4 כדורים ביום (2 בבקר ו2 בערב).
שאלתי היא: האם לא כדאי כן להוציא את הנוזך משום שזה משגע אותי ואף מציק נורא
כמו כן קראתי במאמרים שזה יכול לקחת גם מספר חודשים עד שזה יעלם לבד וכמו כן אניטביוטיקה לא הוכיחה כיעילה לייבוש.
אשמח על המלצתך ותגובתך
נ.ב הרופא א.א.ג הקבוע שלי בחופשה ולכן נאלצתי לגשת לרופאה חדשה שאינני מכיר ולכן אשמח לחוו"ד נוספת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר אביגיל ארד11/01/2010בנוסף לאנטיביוטיקה כדאי לקחת מורידי גודש בצורה של סינופד, למשך ותרסיס סטרואידלי לאף. זה לא ייקח חדשים, מכסימום שבועיים שלושה. להוציא את הנוזל משמעו לעשות חור בעור התוף ואתה לא רוצה את זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
יקי13/01/2010תודה רבה על העידוד
אני שמח לשמוע שזה רק עניין של שבועיים- 3 שבועות ולא חודשים כפי שנאמר לי
זה די הלחיץ ומאוד לא נוח להיות עם זה
קיבלתי לבצע בדיקת שמיעה, האם כדאי לבצעה כעת או לאחר שהנוזלים ייעלמו
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה אחרונה,סורי ותודה מראש:)
יקי13/01/2010האם צריך להמנע מחשיפה לרעש כרגע (מועדון) והאם הפעלת לחץ מידי פעם על האוזן תעזור (לסתום את הנחיריים ולהוציא אויר מהאוזניים בלחץ)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול
תומר12/01/2010קרה לי בדיוק את אותו דבר , אני הגעתי להומאופט בשם יצחק טבעוני. והוא מאבחן ומטפל בבעיות אוזניים. הקליניקה שלו זה ביהוד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול אחר
יקי13/01/2010היי תומר
האם אתה יכול לפרט יותר על הטיפול
האם זה טיפול של זבנג וגמרנו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נחירים סתומים מעל לחודשיים וקושי בשינה
אוזניים סתומות אטומות מלאות מלווה בצפצוף
אף סתום לאחר שני ניתוחי סינוסים
חור לאחר ניתוח שקדים משמאל לענבל
רקמה רירית מיקום -בירור
אטמים מותאמים אישית - התייעצות
טרגימנל נוירולוגיה וmri- בירור
נזלת וגודש ברירית האף
תוצאות ct סינוס- בירור
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?