נוזל באוזן התחתונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נוזל באוזן התחתונה
    יקי
    11/01/2010

שלום,
    ביום רביעי חזרתי מחו"ל ובמהלך הטיסה כמו תמיד בזמן הנחתיה האוזניים נאטמו, לאחר מספר דקות אוזן שמאל השתחררה ואוזן ימין נשארה אטומה עד להיום
    אתמול היתי אצל רופאת א.א.ג שבדקה ואמרה שיש נוזלים באוזן התחתונה ושזה כנראה נוזלים שירדו מהסינוסים שלי כי יש לי בעית סינוסיטיס כרונית
    ביקשתי להוציא הנוזל והיא טענה שאין כרגע צורך בזה ושזה אמור לעבור לבד ולכן נתנה לי מוקסיפן 500 מ"ג למשך 10 ימים במינון של 4 כדורים ביום (2 בבקר ו2 בערב).
    שאלתי היא: האם לא כדאי כן להוציא את הנוזך משום שזה משגע אותי ואף מציק נורא
    כמו כן קראתי במאמרים שזה יכול לקחת גם מספר חודשים עד שזה יעלם לבד וכמו כן אניטביוטיקה לא הוכיחה כיעילה לייבוש.
    אשמח על המלצתך ותגובתך
    נ.ב הרופא א.א.ג הקבוע שלי בחופשה ולכן נאלצתי לגשת לרופאה חדשה שאינני מכיר ולכן אשמח לחוו"ד נוספת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נוזל באוזן התחתונה

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר אביגיל ארד
    11/01/2010

בנוסף לאנטיביוטיקה כדאי לקחת מורידי גודש בצורה של סינופד, למשך ותרסיס סטרואידלי לאף. זה לא ייקח חדשים, מכסימום שבועיים שלושה. להוציא את הנוזל משמעו לעשות חור בעור התוף ואתה לא רוצה את זה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

יקי
    13/01/2010

תודה רבה על העידוד
    אני שמח לשמוע שזה רק עניין של שבועיים- 3 שבועות ולא חודשים כפי שנאמר לי
    זה די הלחיץ ומאוד לא נוח להיות עם זה
    קיבלתי לבצע בדיקת שמיעה, האם כדאי לבצעה כעת או לאחר שהנוזלים ייעלמו
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה אחרונה,סורי ותודה מראש:)

יקי
    13/01/2010

האם צריך להמנע מחשיפה לרעש כרגע (מועדון) והאם הפעלת לחץ מידי פעם על האוזן תעזור (לסתום את הנחיריים ולהוציא אויר מהאוזניים בלחץ)
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול

תומר
    12/01/2010

קרה לי בדיוק את אותו דבר , אני הגעתי להומאופט בשם יצחק טבעוני. והוא מאבחן ומטפל בבעיות אוזניים. הקליניקה שלו זה ביהוד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול אחר

יקי
    13/01/2010

היי תומר
    האם אתה יכול לפרט יותר על הטיפול
    האם זה טיפול של זבנג וגמרנו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו