צפון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צפון
    girl
    05/10/2007

שלום
    אני בת 23 סובלת מכאב גרון מאוד חזק כך שאני מרגישה שאני נחנקת לפעמים
    אני סובלת מחומצה מאוד גגבוהה בקייבה אבל זה היה לפני שנה
    עכשיו אני לא מרגישה שיש חומצה אבל דלקת הגרון וכאבי הגרון עדיין מלווים אותי עד עכשיו
    וגם מה שמפריע לי ריח הפה הרע שיה לי וזה לא מדלקת בשניים כי בדקתי העניין עם רופא שניים
    ויש לצין כי עשתי בדיקת CT לגרון ואין משהו מפחיד הכל תקין
    לא יודעת מה לעשות כל פעם שאני חוזרת לרופא א.א.ג נותן לי תרופה של הקיבה " לוסיק "
    וגם אני סובלת מכאבי אוזן אבל כשובדק לי הוא אומר שאין בעיה הכל תקין באוזנים והכאב הזה גורם לי להרגשה מאוד רעה אני כל הזמן עם סחרחורת ומרגישה כאב בעית בליעה רוצה פתרון לבעיה הזו שגורמת לי לתפקד בכלל לא טוב בחים...

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צפון

הוספת תגובה

• כאב גרון

ד''ר אביגיל ארד
    05/10/2007

כאב גרון כרוני אכן יכול לנבוע מרפלוקס, עלית חומצות מהקיבה לגרון. לא ציינת אם יש שיפור בעת נטילת הלוסק. האם הכאבים חוזרים כשאת מפסיקה את הטיפול??? האם גם שומרת על דיאטה מתאימה כדי למנוע החמרת החומציות?? ואם כן - האם יש רופא גסטרואנטרולוג בתמונה? האם נבדקת לנוכחות חידק ההליקובקטר בקיבה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניסו

girl
    05/10/2007

אני חשתי בשיפור כאשר היתי לוקחת התרופה אבל כאשר הפסקתי ועד עכשיו אני לא מרגישה שיש חוצה ואים זה קורה זה יהיה בסיבת התזונה הלא טובה ואני שומרת
    הפחתי כל הדברים הגורמים ליתר החומצה
    אבל אני שותה מים הרבה אני מגיעה ע 3 ליטר ביום לא יודעת אים זה גורם לריפלוקס אים אני שותה עים האוכל?

מה שמפתיע אותי שאני חשתי בשיפור מבחינת החומצה כך שאני לא מרגישה חוצמה בקיבה אבל כאבי הגרון עדיין באותה עוצמה
    אני לא עברתי בדיקת גאסטרו וגם לא של ההילוקופיטר
    אתה מציע לי לעשות כל אלה ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו