מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תוצאות בדיקת CT מערות פניםשלמה13/01/2010
שלום,
אני בן 62, סובל כבר שנים רבות מאף סתום, שגורם לי לקשיי נשימה בלילה, אני ישן עם פה פתוח שגורם לי להתעורר עם פה יבש. אני חושד שהאף הסתום נגרם מאלרגייה, כי דרגות האף הסתום משתנה במשך השנה.
להלן תוצאות בדיקת סיטי.
"בוצעה סריקה ממוחשבת של מערות פנים ואף, ללא חומר ניגודי. כולל שחזורים קורונאליים וסגיטאליים.
ממצאים:
עיבוי רירית בסינוסים מקסילריים דו"צ, מלאות בתאים אטמוידליים דו"צ ובסינוס פרונטאלי מימין, בסינוסים ספאנוידליים דו"צ.
סטיית מחיצת האף שמאלה. ללא הרס גרמי."
השאלה, האם צריך לעבור נתוח? ואם הסתימה באף נובעת מאלרגיה, האם יש סיכויים שהחסימה תחזור.
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר אביגיל ארד13/01/2010בהחלט ייתכן שהממצאים בסינוסים נובעים מאלרגיה וסינוסיטיס אלרגית כרונית. לפי מידת מעורבות הסינוסים יקבע המומחה לסינוסים אם יש צורך בהתערבות כירורגית לצורך אוורור הסינוסים או שאפשר לנסותבהתחלה טיפול תרופתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלת המשך
שלמה14/01/2010תודה ד"ר על התשובה, השאלה החדשה,
- איזה סוג של התערבות כירורגית יש "לצורך אוורור הסינוסים?
- ואם עוברים לטיפול תרופתי, האם הטיפול הוא נגד האלרגיה, או לפתיחת הסינוסים, ואם הטיפול התרופתי הוא לאורך שנים, והאים זה ללא תופעות לוואי?
תודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נחירים סתומים מעל לחודשיים וקושי בשינה
אוזניים סתומות אטומות מלאות מלווה בצפצוף
אף סתום לאחר שני ניתוחי סינוסים
חור לאחר ניתוח שקדים משמאל לענבל
רקמה רירית מיקום -בירור
אטמים מותאמים אישית - התייעצות
טרגימנל נוירולוגיה וmri- בירור
נזלת וגודש ברירית האף
תוצאות ct סינוס- בירור
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?