מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שטף דם במיתרי הקול - טיפול רק בניתוח?שני14/01/2010
שלום רב
לפני כשנה וחצי חשתי כי יש לי צרידות שלא נעלמת, הייתי אחרי שיעול ממושך(אם יש קשר ואף צעקתי, דבר שבטח השפיע) לאחר בדיקות בבית חולים מצאו שטף דם על מיתר אחד וביקשו ממנו לחכות כשנה ולחזור לביקורת. בביקורת בדק אותי פרופסור מומחה עם בדיקה דרך הגרון ולא האף והיא הייתה יקרה יותר, וגילתה ששטף הדם אף צרף אליו עוד נימים , הרופא טוען שאין מנוס מניתוח.
מה סיכוני ניתוח כזה?
האם אין טיפול שלא ע"י ניתוח?
יש טעם לקבל חוו"ד נוספת?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת: הפקה קולית
שני14/01/2010הד"ר טען שזה מפריע להפקה הקולית וחבל.
מה עלות ניתוח כזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח
ד''ר אביגיל ארד15/01/2010קודם כל לא צריך למהר לניתוח. לא כתבת מה קרה במשך השנה הזו. האם הצרידות נמשכה? האם את זמרת או שחקנית או משתמשת בקול באופן מקצוע? האם מדובר בכלי דם על המיתר שמדממים באופן חוזר או שיש כבר פוליפ דמי. שנית, את שואלת על עלויות ניתוח, אבל כמבוטחת של קופות החולים השונות את זכאית לניתוח גם דרך הקופה שלך. באיזו קופה את מבוטחת? כדאי להתייעץ עם מומחה למיתרי קול. חשוב מאד לברר אם גם עשית שעורי דיבור לשיפור הטכניקה הקולית כדי למנוע דימומים. חשוב להמעיט באלכוהול ולא לצרוך ויטמין E.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתחילה תודה רבה
שני18/01/2010על הפירוט והאכפתיות, אין זה דבר מובן מאליו בפורומים של היום:
רקע:
בצעירותי הייתי מדברת מהגרון ובבית הספר היסודי דיברתי מהגרון ולמדתי עם קלינאית לדבר מהבטן.
אבל שנים עסקתי במכירות דרך הטלפון והייתי מאמצת את הקול אבל לא סבלתי מצרידות תמידית.
לפני כשנתיים השתעלתי בתקופה מסוימת המון כיוון שהייתי בהריון ולא יכולתי לקחת תרופות והשיעול היה ממושך ויתכן ופגע מעט בקולי, קרה לי גם מקרה שצעקתי צעקה רמה ואז ראיתי שיש לי צלילים בקול שאני מרגישה הפרעה בחדות הקול, ממש לא משהו חריג כמו שכשעייפים והקול רפה.
החלטתי לגשת לבדוק ומשם הכל התגלגל:
רופא אא"ג החליט שזה פוליפ ושלח אותי בדחיפות לבית חולים.
שם בדקו אותי ונאמר לי שיש רק שטף דם שייספג עם הזמן, אחרי חצי שנה שעדיין לא נספג הפנו אותי לפרופסור גדול בבית חולים מאיר והוא ביקש שאבוא עוד שנה.
חזרתי לפני כשבוע והפעם בדק אותי בבדיקה דרך הפה: "סטרובוסקופיה" הממצא:
בשליש אמצעי של מיתר ימני פוליפ המורגי או מעין המנגיומה המוזן באמצעות כלי דם.
אומנם באספקט עליון של המיתר אך משפיע על MUCOSAL WAVE
לפני כשנה שיניתי את מקצועי למורה, אני משתמשת בקולי אך אינני זמרת....
נראה שזהו פרופסור מומחה בתחום והבנתי שזה לא ייספג וכדאי ניתוח. כמובן שאם אני
רוצה רופא טוב כמוהו זה פרטי ולא דרך הקופה.
אך אמירתך לא למהר לניתוח עצרה אותי ואינני יודעת למי לפנות מפה.
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפוליפ דמי
ד''ר אביגיל ארד18/01/2010אכן, פוליפ דמי במיתר הקול מצריך ניתוח כי לרוב אינו נספג לבד. לא כתבת לי באיזו קופה את מבוטחת. בקופת חולים כללית את יכולה להגיע לרופאים מומחים דרך הביטוח המושלם. בשאר הקופות דרך ביטוח הזהב או איך שזה נקרא. פני למייל האישי שלי עם הפרטים האלה ואמליץ לך איך לעשות זאת. אין דחיפות ויש לנו זמן לדון בכך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נחירים סתומים מעל לחודשיים וקושי בשינה
אוזניים סתומות אטומות מלאות מלווה בצפצוף
אף סתום לאחר שני ניתוחי סינוסים
חור לאחר ניתוח שקדים משמאל לענבל
רקמה רירית מיקום -בירור
אטמים מותאמים אישית - התייעצות
טרגימנל נוירולוגיה וmri- בירור
נזלת וגודש ברירית האף
תוצאות ct סינוס- בירור
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?