רגישות לקור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רגישות לקור
    אא
    16/01/2010

אני גבר בן 40 , כול חיי סבלתי מרגישות לקור, בכול פעם שנחשפתי לקור היו לי כאבי גרון (גרון אדום ושורף ללא חום מלווה בכאבי שרירים ונזלת).
    אני גולש גלים בים, בילדותי שגלשתי וגם בחורפים הייתי חולה בממוצע בכול שבוע בדלקות הגרון הנ"ל +כאבי שרירים ופירקוסי שרירים בכול הגוף.לאחר שהחלטתי להפסיק ולשחק בבריאותי ולהמנע מחשיפה לקור התופעות החלו להפסק בהדרגה (מכאבי גרון ונדלת שהיו לי אחת לחודש לאחת לשנה).
    לפני כעשרים שנה קפצתי לבריכה באילת (המים היו קפואים), כשיצאתי מהמים היה לי ורטיגו למשך כ 20 שניות מאותו הרגע ועד היום (בכול פעם שיש לי מגע עם קור (מזגן, חורף) אני חיי בהרגשה של אי יציבות (תופעה של כאילו נמצא בסירה עם לחץ גדול בצוואר).עברתי פיזוטרפיה במשך כשנה,בדקו לי אוזניים וצילומי צוואר(הכול היה תקין).יש לציין גם שלפני כשנתיים התחלתי קורס צלילה וביום השלישי לקורס היה לי ורטיגו בתוך המים והמדריך נאלץ להפסיק לי את הקורס.

לאיזה פרופסור עלי לגשת על מנת לקבל תשובה\טיפול שיפסיק את ייסורי.

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רגישות לקור

הוספת תגובה

• מדוע לא הגבתם לשאלתי?

אא
    17/01/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קור

ד''ר אביגיל ארד
    18/01/2010

מים קרים כשהם נכנסים לתעלת האוזן גורמים לסחרחורת. בבדיקת ENG אף מנצלים תכונה זו כדי לבדוק את תקינות מערכת שווי המשקל הוסטיבולרית. זהו קשר ידוע ולא מחלה. יתכן שאתה רגיש יותר. לגבי כאב גרון בחשיפה לקור - אין לי הסבר מדעי לכך. לגבי הסחרחורת - יש מרפאת סחרחורת טובה באיכילוב. אתה יכול לבקש הפניה מהרופא שלך לשם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו