מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רגישות לקוראא16/01/2010
אני גבר בן 40 , כול חיי סבלתי מרגישות לקור, בכול פעם שנחשפתי לקור היו לי כאבי גרון (גרון אדום ושורף ללא חום מלווה בכאבי שרירים ונזלת).
אני גולש גלים בים, בילדותי שגלשתי וגם בחורפים הייתי חולה בממוצע בכול שבוע בדלקות הגרון הנ"ל +כאבי שרירים ופירקוסי שרירים בכול הגוף.לאחר שהחלטתי להפסיק ולשחק בבריאותי ולהמנע מחשיפה לקור התופעות החלו להפסק בהדרגה (מכאבי גרון ונדלת שהיו לי אחת לחודש לאחת לשנה).
לפני כעשרים שנה קפצתי לבריכה באילת (המים היו קפואים), כשיצאתי מהמים היה לי ורטיגו למשך כ 20 שניות מאותו הרגע ועד היום (בכול פעם שיש לי מגע עם קור (מזגן, חורף) אני חיי בהרגשה של אי יציבות (תופעה של כאילו נמצא בסירה עם לחץ גדול בצוואר).עברתי פיזוטרפיה במשך כשנה,בדקו לי אוזניים וצילומי צוואר(הכול היה תקין).יש לציין גם שלפני כשנתיים התחלתי קורס צלילה וביום השלישי לקורס היה לי ורטיגו בתוך המים והמדריך נאלץ להפסיק לי את הקורס.
לאיזה פרופסור עלי לגשת על מנת לקבל תשובה\טיפול שיפסיק את ייסורי.
תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מדוע לא הגבתם לשאלתי?
אא17/01/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקור
ד''ר אביגיל ארד18/01/2010מים קרים כשהם נכנסים לתעלת האוזן גורמים לסחרחורת. בבדיקת ENG אף מנצלים תכונה זו כדי לבדוק את תקינות מערכת שווי המשקל הוסטיבולרית. זהו קשר ידוע ולא מחלה. יתכן שאתה רגיש יותר. לגבי כאב גרון בחשיפה לקור - אין לי הסבר מדעי לכך. לגבי הסחרחורת - יש מרפאת סחרחורת טובה באיכילוב. אתה יכול לבקש הפניה מהרופא שלך לשם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נחירים סתומים מעל לחודשיים וקושי בשינה
אוזניים סתומות אטומות מלאות מלווה בצפצוף
אף סתום לאחר שני ניתוחי סינוסים
חור לאחר ניתוח שקדים משמאל לענבל
רקמה רירית מיקום -בירור
אטמים מותאמים אישית - התייעצות
טרגימנל נוירולוגיה וmri- בירור
נזלת וגודש ברירית האף
תוצאות ct סינוס- בירור
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?