מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבי גרון מאוד מאוד חזקיםטל25/01/2010
הי. משבת בערב אני סובלת מכאבי גרון מאוד מאוד חזקים, הייתי היום אצל הרופאה, היא אמרה שרואים קצת אדום, אבל לא מוגלה.עשו לי משטח היום בערב, לפני 15 שנה עשיתי ניתוח שקדים, כך שמאוד קשה במשטח בכלל להגיע לפנים של הגרון שלי. בפעם האחרונה שהיתה לי דלקת המשטח יצא תקין!!! ובמקביל אני העלתי 40 מעלות חום ונסעתי לבי"ח.
בכל מקרה עכשיו זה אחר יש לי קצת חום אבל לא מאוד גבוה, ויש לי כאבים מאוד מאוד חזקים, אני בקושי יכולה לסובב את הצוואר וזה כבר מקרין לי ממש עד לחזה, פשוט כואב נורא, אפילו לנשום כואב לי, כרגע אני רק עם כדורי מציצה ולא יודעת מה עוד אפשר לעשות. ראיתי שיש לי קצת אדום, אבל שיש לי גם מכל צד מן בליטה לבנה כזאת, לא יודעת אם זה משהו שאמור להיות, אבל זה מה שראיתי במראה.
מה הייתם מייעצים לי לעשות? ראיתי שתור לאף אוזן גרון באזור יש רק לשבוע הבא, כך שאשמח לעצתכם, כי מאוד מאוד כואב לי.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה
ד''ר אביגיל ארד25/01/2010זה מסוג הדברים שצריך לבדוק. אצל מי שעבר כריתת שקדים יכולה להיות דלקת גם בשקד של הלשון הממוקם בבסיס הלשון כך שמשטח הגרון צריך להיות די עמוק. מחרתיים תדעי את תוצאת המשטח. כדאי שא.א.ג.יבדוק אותך. רוב הרופאים מקבלים מקרים דחופים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, אגש מחר למרפאה ואבקש להיכנס
טל26/01/2010כי הכאב לא משתפר
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה - הייתי במרפאה היום
טל26/01/2010בלי תור ואכן הכניסו אותי. המשטח גרון כפי שניבאתי אכן יצא תקין, אבל הבדיקה באא"ג הראתה הפרשה כלשהי ושיש לי דלקת, קיבלתי אנטיביוטיקה. אז תודה
ולדעתי בפעם הבאה פשוט אבקש שלא יעשו לי משטח כי אין טעם הוא יוצא כל פעם תקין...
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נחירים סתומים מעל לחודשיים וקושי בשינה
אוזניים סתומות אטומות מלאות מלווה בצפצוף
אף סתום לאחר שני ניתוחי סינוסים
חור לאחר ניתוח שקדים משמאל לענבל
רקמה רירית מיקום -בירור
אטמים מותאמים אישית - התייעצות
טרגימנל נוירולוגיה וmri- בירור
נזלת וגודש ברירית האף
תוצאות ct סינוס- בירור
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?