כאבי גרון מאוד מאוד חזקים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי גרון מאוד מאוד חזקים
    טל
    25/01/2010

הי. משבת בערב אני סובלת מכאבי גרון מאוד מאוד חזקים, הייתי היום אצל הרופאה, היא אמרה שרואים קצת אדום, אבל לא מוגלה.עשו לי משטח היום בערב, לפני 15 שנה עשיתי ניתוח שקדים, כך שמאוד קשה במשטח בכלל להגיע לפנים של הגרון שלי. בפעם האחרונה שהיתה לי דלקת המשטח יצא תקין!!! ובמקביל אני העלתי 40 מעלות חום ונסעתי לבי"ח.

בכל מקרה עכשיו זה אחר יש לי קצת חום אבל לא מאוד גבוה, ויש לי כאבים מאוד מאוד חזקים, אני בקושי יכולה לסובב את הצוואר וזה כבר מקרין לי ממש עד לחזה, פשוט כואב נורא, אפילו לנשום כואב לי, כרגע אני רק עם כדורי מציצה ולא יודעת מה עוד אפשר לעשות. ראיתי שיש לי קצת אדום, אבל שיש לי גם מכל צד מן בליטה לבנה כזאת, לא יודעת אם זה משהו שאמור להיות, אבל זה מה שראיתי במראה.

מה הייתם מייעצים לי לעשות? ראיתי שתור לאף אוזן גרון באזור יש רק לשבוע הבא, כך שאשמח לעצתכם, כי מאוד מאוד כואב לי.

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי גרון מאוד מאוד חזקים

הוספת תגובה

• בדיקה

ד''ר אביגיל ארד
    25/01/2010

זה מסוג הדברים שצריך לבדוק. אצל מי שעבר כריתת שקדים יכולה להיות דלקת גם בשקד של הלשון הממוקם בבסיס הלשון כך שמשטח הגרון צריך להיות די עמוק. מחרתיים תדעי את תוצאת המשטח. כדאי שא.א.ג.יבדוק אותך. רוב הרופאים מקבלים מקרים דחופים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה, אגש מחר למרפאה ואבקש להיכנס

טל
    26/01/2010

כי הכאב לא משתפר

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה - הייתי במרפאה היום

טל
    26/01/2010

בלי תור ואכן הכניסו אותי. המשטח גרון כפי שניבאתי אכן יצא תקין, אבל הבדיקה באא"ג הראתה הפרשה כלשהי ושיש לי דלקת, קיבלתי אנטיביוטיקה. אז תודה
    ולדעתי בפעם הבאה פשוט אבקש שלא יעשו לי משטח כי אין טעם הוא יוצא כל פעם תקין...

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו