דלקות אוזניים חוזרות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקות אוזניים חוזרות
    הדס
    26/01/2010

בני בן 4 שנים, מגיל 4 חודשים סובל מדלקות אוזניים חוזרות, ללא כאבים משום שהנוזלים יוצאים בעצמם ממש כמו נזלת שיוצאת מהאוזן.עד גיל שנה וחצי כל פעם שזה קרה נתנו לו אנטיביוטיקה. בגיל שנה בדקנו במעבדת שינה וגילינו שיש לו הפסקות נשימה בשינה ולכן המליצו לנו לעשות לו ניתוח שקדים ופוליפים והרופאים אמרו שהדלקות יעברו כנראה.ואמרו שלא צריך ניתוח כפתורים כי יש לו כאילו כפתור טבעי בכך שהנוזלים יוצאים. מאז יש שיפור אבל כל פעם שהוא קצת מצונן או נכנסים לו מים לאוזניים אפילו טיפה זה חוזר בצורת נזלת מהאוזן. הרופא שלנו סבור שזה יסתדר כשהוא יגדל והאוזן תגדל. לי לא נראה נורמלי מצב כזה ואני כבר לא יודעת איך לעזור לו ואני פוחדת שזה עלול להסתבך הוא מטופל כל פעם בטיפות אנטיביוטיות.הרי יש חיידקים שם. אשמח אם יש לך תשובה בשבילי.. תודה הדס.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דלקות אוזניים חוזרות

הוספת תגובה

• היי הדס

סיון
    28/01/2010

נסיון אישי-
    כיום אני בת 23 וסבלתי מדלקות חוזרות מגיל חצי שנה וגם לאמא שלי אמרו שצריך לעשות ניתוח כפתורים היא לא הסכימה ועם השנים זה פשוט עבר עשו לי בדיקות שמיעה וכו' נכון יש להמנע מכניסת נוזלים ולהקפיד אפילו במקלחת לשים צמר גפן.. דבר נוסף כיום יש לי אחיינית בת שנתיים שסובלת בדיוק מאותו הדבר רק השוני הוא שהיא הלכה לטיפול הומופאתי. בנתיים זה עוזר.. הייתי ממליצה לך לנסות ולא למהר לעשות ניתוח וכמובן להקפיד ולשמור באופן תמידי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כדאי

ד''ר אביגיל ארד
    30/01/2010

כדאי שתקחי את הילד לבדיקה בזמן שאינו חולה ואין הפרשה מהאוזן. לפי הסיפור יתכן ויש נקב קבוע בעור התוף . זה נחמד לומר שזה כפתור טבעי, אבל זה לא כך. כשיש נקב קבוע צריך לאטום אזניים ממים. אם אין נקב ורק התפרצות של הדלקת בכל פעם שמצונן, אולי כדאי לשקול כפתורים כי בסוף ההתפרצויות האלה יגרמו לנקב קבוע.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו