מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבי גרון אחרי שחייהעודד01/02/2010
שלום רב,
כחלק מפעילויות הספורט שאני מבצע באופן קבוע (כדורסל, כדורגל, חדר-כושר), אני גם מתעסק בשחייה. בתקופות בהן אני שוחה, אני משתדל לשחות ק"מ אחד, לפחות פעמיים עד שלוש בשבוע.
עם זאת, במהלך השנים האחרונות, כשבוע-שבועיים לאחר שאני מתחיל לשחות מתפתח אצלי כאב גרון המלווה בגרון צורב ונפוח, כאב ראש (עם הרגשה בצקתית) שלאחר יום-יומיים הופך לצינון. דבר זה מונע ממני את המשך פעילות זאת.
יש לציין כי:
1. הדבר קורה בלי קשר לעונות השנה (חורף או קיץ) וכן שאת פעילות השחייה בחורף אני עורך בבריכה מחוממת.
2. אני משתדל לשמור על חום גוף גבוה גם לאחר הפעילות בעזרת יבוש טוב, מקלחת חמה וביגוד חם.
3. תופעה זו (של כאבי גרון) אינה חוזרת בצורה כה מובהקת בפעילויות הספורט האחרות אך עם זאת אני חש כי יש לי רגישות מסוימת באזור הגרון.
הייתי מעוניין לדעת:
1. איזה בדיקות עלי לבצע ע"מ למצוא את הסיבה לתופעה?
2. האם יש דרך למניעת הבעיה (כלומר הפיכת הגרון לפחות רגיש) ע"מ להמשיך בפעילות השחייה?
תודה,
עודד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שחיה
ד''ר אביגיל ארד02/02/2010אולי ישנה איזו אלרגיה או אתה סובל מהגרוי של הכלור בבריכה??? לא יודעת איזו בדיקה ספציפית אפשר לבצע מלבד בדיקת רופא א.א.ג כשזה קורה כדי לנסות להבדיל בין הצטננות ויראלית לאלרגיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נחירים סתומים מעל לחודשיים וקושי בשינה
אוזניים סתומות אטומות מלאות מלווה בצפצוף
אף סתום לאחר שני ניתוחי סינוסים
חור לאחר ניתוח שקדים משמאל לענבל
רקמה רירית מיקום -בירור
אטמים מותאמים אישית - התייעצות
טרגימנל נוירולוגיה וmri- בירור
נזלת וגודש ברירית האף
תוצאות ct סינוס- בירור
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?