עזרה בבקשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה בבקשה
    גלעד
    09/02/2010

מזה שבועיים יש לי תחושה מוזרה בבליעה. אותה תחושבה נמאת בנקודה ספציפית בצד שמאל של הגרון למטה . הלכתי לרופא אף אוזן גרון והוא אמר שזו דלקת אך לא רצינית כי אין סימנים של מוגלה או חום או ליחה והוא הפנה אותי לבדיקת משטח גרון. הבדיקה יצאה שלילית לstrep a.למרות זאת ההרגשה המוזרה בבליעה ממשיכה.אותה הרגשה לא מלווה בכאב או בקושי בבליעה אלא כאילו באותו קנה שמאלי יש איזשו גוש או משו שמונע ממני(סליחה על הביטוי) להוציא גרעפצים דרכו. מה זה יכול להיות? יש סיכוי שזה יכול להיות משו בשקדים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה בבקשה

הוספת תגובה

• גרון

ד''ר אביגיל ארד
    09/02/2010

אילו יכולים להיות תסמינים של רפלוקס. לפעמים אפילו בצורת "פצע" המכונה גרנולומה, בגרון. רצוי לעשות בדיקה של איזור פתח הושט ומיתרי הקול אצל רופא א.א.ג.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת בנוגע לאותו מקרה

גלעד
    09/02/2010

אני מבין שזהו לא תחום השיפוט שלך. אך האם התסמין הזה שתיארתי לך יכול להיות אחד מהתסמינים המוקדמים של איידס?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא במיוחד

ד''ר אביגיל ארד
    14/02/2010

אבל אם יש חשש שנדבקת באיידס, כדאי, לטובת כולם, לעשות בדיקת איידס.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו