דלקת אוזניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקת אוזניים
    קארין
    10/02/2010

שלום,
    בימים האחרונים הייתה לי דלקת אוזניים ונתנו לי אוטידין
    (שמתי גם את משחת היקוצין)
    באחת הלילות ירדו לי נוזלים ודם מאוזן שמאל פניתי לרופא והביאו לי צפוויט פרוטה
    הכאבים ירדו אך 2 האוזניים סתומות לחלוטין כבר יומיים
    איך אפשר ל'פתוח' את האוזניים? זה נוראי לא לשמוע אחרים או את עצמי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דלקת אוזניים

הוספת תגובה

• בולוס מירינגיטיס

ד''ר אביגיל ארד
    14/02/2010

כאבי אוזן חזקים ואחר כך הפרשה דמית מתאימים לדלקת בשם בולוס מירינגיטיס המאופיינת בשלפוחיות מאד מכאיבות על עור התוף . לאחר השיפור בכאבים יש אטימות באוזן עד שהנוזלים נספגים. יש עכשיו מגיפה של הדלקת מסוג זה. אוטידין זה נגד כאבים. אני ממליצה לא להרטיב את האוזן ולהזליף טיפות דזורן או משהו דומה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מידע אודות מירינגיטיס בולוז

רבקה
    19/11/2012

אשמח לקבל מידע אודות מאפייני הדלקת,
    אופן הטיפול, האם הירידה בשמיעה היא זמנית או קבועה וכן פרטים נוספים, אם יש קישור למאמר בנושא זה יעזור לי מאוד!
    תודה,
    רבקה
    סטודנטית לקלינאות תקשורת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מידע אודות מירינגיטיס בולוז - תגובה

ד''ר דן גוטמן
    20/11/2012

קצרה כאן היריעה מלפרט הכל על בולוס מירינגיטיס אולם יש באינטרנט המון מידע על זה בחל מויקיפדיה ואתרים שונים. חפשי בגוגל על המחלה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו