טיפול בדלקת אוזניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול בדלקת אוזניים
    קובי
    10/02/2010

שלום דר,
    יש לי דלקת אוזנים חזקה באוזן התיכונה. אני מטופל במוקסיפן כבר 9 ימים. מחר זה היום האחרון של נטילת הכדורים (10 ימים). האוזן סתומה ויש בה נוזלים(ובגלל זה אני בקושי שומע בה). רופא א.א.ג ראה אותי לפני 3 ימים ואמר שזה תהליך החלמה ארוך וצריך להעזר בסבלנות. הבעיה היא שעדין כואב לי (לעיתים יש לי 'דקירות' לא נעימות באוזן וגם דופק קל). הפחד שלי שברגע שאפסיק את האנטיביוטיקה הדלקת תחזור!!! (מקווה שזה לא יקרה כי אני כבר גם ככה סובל)
    שאלותי הן:
    מה עושים במקרה כזה שהדלקת חוזרת? האם מתחילים לקחת שוב אנטיביוטיקה 10 ימים נוספים? ואם כן, האם יש לקחת שוב מוקסיפן או שיש להחליף אנטיביוטיקה - ואם כן, איזו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפול בדלקת אוזניים

הוספת תגובה

• בטעות שלחתי את השאלה פעמיים- סליחה

קובי
    10/02/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דלקת אוזן תיכונה

ד''ר אביגיל ארד
    14/02/2010

יתכנו נוזלים באוזן תיכונה עד שישה שבועות אחרי הדלקת. עשרה ימי מוקסיפן זה לרוב די והותר. אם האף גדוש אפשר להוסיף תרופות כמו נוסדקס או סינופד או תרופה אניהיסמינית. זה יכול לזרז קצת את הייבוש של הנוזלים . סבלנות. התיאור שלך נשמע כמו החלמה נורמלית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו