מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפול בדלקת אוזנייםקובי10/02/2010
שלום דר,
יש לי דלקת אוזנים חזקה באוזן התיכונה. אני מטופל במוקסיפן כבר 9 ימים. מחר זה היום האחרון של נטילת הכדורים (10 ימים). האוזן סתומה ויש בה נוזלים(ובגלל זה אני בקושי שומע בה). רופא א.א.ג ראה אותי לפני 3 ימים ואמר שזה תהליך החלמה ארוך וצריך להעזר בסבלנות. הבעיה היא שעדין כואב לי (לעיתים יש לי 'דקירות' לא נעימות באוזן וגם דופק קל). הפחד שלי שברגע שאפסיק את האנטיביוטיקה הדלקת תחזור!!! (מקווה שזה לא יקרה כי אני כבר גם ככה סובל)
שאלותי הן:
מה עושים במקרה כזה שהדלקת חוזרת? האם מתחילים לקחת שוב אנטיביוטיקה 10 ימים נוספים? ואם כן, האם יש לקחת שוב מוקסיפן או שיש להחליף אנטיביוטיקה - ואם כן, איזו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטעות שלחתי את השאלה פעמיים- סליחה
קובי10/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדלקת אוזן תיכונה
ד''ר אביגיל ארד14/02/2010יתכנו נוזלים באוזן תיכונה עד שישה שבועות אחרי הדלקת. עשרה ימי מוקסיפן זה לרוב די והותר. אם האף גדוש אפשר להוסיף תרופות כמו נוסדקס או סינופד או תרופה אניהיסמינית. זה יכול לזרז קצת את הייבוש של הנוזלים . סבלנות. התיאור שלך נשמע כמו החלמה נורמלית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נחירים סתומים מעל לחודשיים וקושי בשינה
אוזניים סתומות אטומות מלאות מלווה בצפצוף
אף סתום לאחר שני ניתוחי סינוסים
חור לאחר ניתוח שקדים משמאל לענבל
רקמה רירית מיקום -בירור
אטמים מותאמים אישית - התייעצות
טרגימנל נוירולוגיה וmri- בירור
נזלת וגודש ברירית האף
תוצאות ct סינוס- בירור
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?