ליחה דמית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ליחה דמית
    נננ
    14/02/2010

בהמשך לשאלתי לגבי הסיב האופטי.ממה יכולה לנבוע הליחה?איזה טפול?האם יש מקום לדאגה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ליחה דמית

הוספת תגובה

• תזכירו לי מה היתה השאלה המקורית?

ד''ר אביגיל ארד
    14/02/2010

לא מוצאת אותה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• השאלה הייתה לגבי סיב אופטי מ-11.2

נננ
    15/02/2010

בבדיקה של אאג הומלץ לי לעשות בדיקה עם סיב אופטי כיוון שמזה זמן מה יש לי פעם ביום מעט ליחה עם מעט דם(בלילה בלבד ופעם אחת).השאלה אם זאת האלטרנטיבה היחידה?כאמא ל-2 ילדים אני מתה מפחד...........
    השאלה אם זאת הברירה היחידה?כיצד נעשית הבדיקה?הרדמה צום?לאן מוחדר הסיב?
    אחרי ששמעתי על מהות הבדיקה וכיצד היא נעשית בכלל יש לי פיק ברכיים!!!!!!!!!!!!!!!!
    השאלה אם יש אלטרנטיבה נוספת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקה

ד''ר אביגיל ארד
    19/02/2010

הבדיקה היא כל כך קלה ופשוטה שאת תצחקי אחריה על החששות שלך. מדובר בסיב אופטי בקוטר שלושה וחצי מילימטר המוחדר דרך האף, לרוב לאחר שמרססים קצת ספריי מאלחש בתוכו. כל הבדיקה אורכת 2-3 דקות במהלכן יש לחץ קל באף אבל לא כאבים נוראיים. קצת אי נוחות. בידיים מנוסות זה ממש קליל. האינפורמציה המתקבלת מהבדיקה חשובה מאד. אין צורך בשום אלטרנטיבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו