שלום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום
    גלעד
    14/02/2010

לפני כשלוש שבועות הופיעה אצלי תחושב מוזרה בבליעה עמוק בגרון.בנקוודה מסוימת מצד שמאל באחורה. ההרגשה היא שיש שם מעין גוש או משו בלתי מוסבר. ההרגשה של הבליעה אינה מלווה בכאב אלא פשוט הרגשה בלתי נעימה כאילו משו תקוע שם. אותו גוש או מה שזה לא יהיה גורם לכך שיש מעין הרגשה שקנה מסוים אחד הוא חסום ושכול פעם שאני לוקח אויר ומנסה להוציא אותו-אז יוצא גרעפצ ארוך שלדעתי נוצר בגלל החיכוך של האוויר עם אותו גוש שמרפיע לי -הגרפעצים האלה לא נגמרים. מאז שאני ילד אני סובל מצרבת ותמיד הייתה לי רגישות למאכלים מסויימים אך מאז שאני מרגיש את ההרגשה המוזרה בגרון -כול פעם שאני מעשן או לאוכל מאכלים פיקנטים הצרבת יותר קשה מן הרגיל ומרגישים יותר את אותו גוש.. רופא אף אוזן גרון בדק אותי ואמר שבגרון אין דלקת או נפיחות בבלוטות הלימפה אך בכול זאת הוא שלח אותי לבדיקת משטח גרון וגם היא יצאה שלילית. למרות זאת התחושה בגרון ממשיכה.יש לציין כי אין לי שפעת או חום או נזלת ואני מרגיש בריא לחלוטין חוץ מזה. מה זה יכול להיות? האם זה יכול להיות משו בשקדים או בוסת? אשמח לתשובה. תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום

הוספת תגובה

• כבר עניתי על השאלה הזו

ד''ר אביגיל ארד
    14/02/2010

נראה שאילו סימפטומים של רפלוקס. לעיתים אפילו יש פצע באזור של החלק האחורי של מיתרי הקול הגובל עם פתח הושט. צריך לבקש מא.א.ג. בדיקה של הגרון ומיתרי הקול ולקחת טיפול נגד חומציות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו