מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בהריון, שבוע 31 עם כאבי אוזניים!זהבית מאיר11/10/2007
יש לי דלקות חוזרות באוזן (כתוצאה מחיטוט ו/או בריכה), מצליחה תמיד לא לקחת אנט' הודות לד"ר פרסיקו- הומאופאט ורופא מחיפה (הוא מנקה באמצעות מזרק עם מים חמימים, אח"כ שם פתיל עם משחה שלא יודעת מהי, ואחרי 48 שע' טיפות אנט' דזירן - הטיפול רגוע, לא שורף והכאבים בהחלט נסבלים. כעת עם כאבים נוראיים, ד"ר פרסיקו בחו"ל ואני נואשת: בהריון שבוע 31 והייתי כבר אצל שני רופאים- הראשונה טענה שאין לי דלקת אלא פטריה ניקתה עם משאבה ונתנה לי טיפות אגיספור. הטיפות שרפו לי מאוד מאוד מאוד, ולאחר הטיפול לא ישנתי כל הלילה מכאבים. הייתי הבוקר אצל רופא נוסף, גם הוא שאב לי את הנוזלים, הכניס פתיל ואמר לי לפחות 3 ימים לשים הרבה חומץ לפחות 4 פעמים ביום. היום בצהרים ניסיתי ונורא נורא שרף לפחות שעתיים, וכעת פשוט כואב!!! מה לעשות - להוציא את הפתיל וכך להכניס פחות חומץ? להמשיך עם החומץ יחד עם הפתיל, ולסבול נורא נורא עוד כמה ימים? בבקשה הצילו!!!
זהבית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת חיצונית
ד''ר אביגיל ארד13/10/2007אם הפתיל עוד באוזן הציפי אותו עם דזורן. אין בעיה עם זה בהריון. טפטפי שתי טיפות 4 פעמים ביום. אם הפתיל יצא נסי לטפטף יש לתוך האוזן בתקווה שהנפיחות לא כל כך גדולה והתעלה לא חסומה והטיפות יכנסו. לשיכוך הכאב אפשר לקנות גם ללא מרשם טיפות אוטידין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נחירים סתומים מעל לחודשיים וקושי בשינה
אוזניים סתומות אטומות מלאות מלווה בצפצוף
אף סתום לאחר שני ניתוחי סינוסים
חור לאחר ניתוח שקדים משמאל לענבל
רקמה רירית מיקום -בירור
אטמים מותאמים אישית - התייעצות
טרגימנל נוירולוגיה וmri- בירור
נזלת וגודש ברירית האף
תוצאות ct סינוס- בירור
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?