יש לי אזניים סתומות ולדברי הרופא גם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יש לי אזניים סתומות ולדברי הרופא גם
    אסתר
    15/02/2010

שלום
    אני בסוף ההריון- שבוע 39. ולפני כמה ימים נסתמה לי אוזן אחת חזק והשניה נסתמה באופן חלקי. רופא האזניים פתח לי בעזרת משהו שנראה כמו דוקרן את האזניים. הוא אמר שבאחת האזניים אפילו יש פצע לחץ בגלל הצטברות השעווה. הוא אסר עלי להרטיב את האזניים במשך כמה ימים ונתן לי טיפות אנטיביוטיות ל4 ימים. אחרי זה- שטיפות במי חמצן לכמה ימים. בבית המרקחת הסבירו לי שכדי שתהיה כניסה טובה לאנטיביוטיקה כדאי לשים 2-3 טיפות מי חמצן, לחכות שקצת ינקו ולדאוג לשים אח"כ את הטיפות האנטיביוטיות כשהמקום יבש. האמת שיצאתי מבולבלות מ-2 הגרסאות. אוזן רחת נסתמה לי שוב מהטיפות האנטיביוטיות. אני החלטתי לנסות אוזן אחת להשאיר עוד יומיים עם טיפולי מי חמצן. בגלל שכל יום אני אמורה ללדת אני רוצה לפתור את הבעיה כמה שיותר מהר. בבקשה חוו דעתכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אזניים

ד''ר אביגיל ארד
    19/02/2010

מהטיפול שהרופא שלך הציע אני מבינה שעדיין נותרה שעוה באזניים . אם אין כאבים אפשר לטפטף מי חמצן. להשהות מספר שניות ולטפטף או להתיז שמן מיוחד שמנקה ומרכך את השעווה. אם עדיין יש כאבים עשי כפי שאמרו לך - מי חמצן, יבוש עם נייר טואלט. (לא להכניס מקלונים). ואז טיפטוף הטיפות האנטיביוטיות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו