מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- smr+bit+צנטור תחת אנגיוגרפיהסילי15/02/2010
שלום,לפני כחודש וחצי נכנסתי לניתוח פשוט יישור מחיצת האף וקונכיטומיה תחתונה דו צדדית.לאחר הניתוח הדימום לא עצר למרות חיזוק טמפונדיה.לאחר ימים של דימום,הוחלט לנסות צריבה של כלי דם,של גם נכשל.לאחר עוד כמה ימים והומוגלובין נמוך,עברתי צנטור תחת אמבוליזציה טיפולי(צנטור סופרסלקטיבי של עורק מקסילרי).לאחר 10 ימי אישפוז והפסקת הדימום,אני עדיין סובל מאף סתום לחילופין,נזלת וגם ריח לא נעים שיוצא מאפי.יש לי כמה שאלות,דבר ראשון האם עלי לבדוק בעומק שלא מדובר כאן בטעות רפואית ופגיעה בעורקים שלי,ושכל מה שעברתי הוא לא נורמא?(כפי שהרופא הסביר לי שבניתוח כנראה חתכו את הטבעות קרוב מידי ועל הדרך גם את העורקים).
השאלה השניה,מהיכן מגיע הריח הלא נעים שיוצא מאפי(לפעמים)?האם זה נורמאלי?מה ההשלכות של הטנטור ו"סתימה" של העורקים באף?האם זה יפגע במשהו אחר?פנים.שניים?מה מומלץ לעשות מזה?תודה רבה על תשובה לכל השאלות ששאלתי,לאחר סבל רב אני חייב לקבל קצת אור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אף
ד''ר אביגיל ארד19/02/2010אכן סיבוך לא נעים, אולם ידוע. לא נראה לי שיש נזק בפעולה שנעשתה. הריח הרע מהאף הוא אולי בגלל קרישי דם וריריות שנחתכו . ממליצה שטיפות רבות של האף במי מלח או מים עם סודה לשתיה, עד שכל הגדלים יעלמו והריריות יחלימו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נחירים סתומים מעל לחודשיים וקושי בשינה
אוזניים סתומות אטומות מלאות מלווה בצפצוף
אף סתום לאחר שני ניתוחי סינוסים
חור לאחר ניתוח שקדים משמאל לענבל
רקמה רירית מיקום -בירור
אטמים מותאמים אישית - התייעצות
טרגימנל נוירולוגיה וmri- בירור
נזלת וגודש ברירית האף
תוצאות ct סינוס- בירור
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?