מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ריקמה לימפתית על בסיס הלשוןדפנה17/02/2010
שלום,שמי דפנה,אחרי חודשיים שמשהו הפריע לי בבית הבליעה נמצא ע"י רופא אף אוזן גרון בבדיקה עם סיב אוםטי כי יש לי רקמה לימפתית שצמחה על בסיס הלשון,הרופא אמר שהענין שכיח אצל כאלו שעברו כריתת שקדים ופוליפים. הוא ממליץ התערבות כירורגית.האם יש דרך נוספת להקל על תחושת "משהו תקוע לי בגרון" ..והאם רקמה כזו עלולה לגרום לדלקות גרון חוזרות מהן אני סובלת לפחות 3 פעמים בשנה. האם רקמה כזו עלולה להתפתח למשהו מסוכן? אשמח לתגובה מהירה.תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בתשןבה
ד''ר דן גוטמן19/02/2010נכון לעיתים לאחר כריתת שקדים צומחת ריקמה נספת של שקדים על בסיס הלשון. כשזה מפריע ניתן לכרות את הריקמה העודפת באופן ניתוחי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשהו נתקע בגרון
ד''ר אביגיל ארד19/02/2010התחושה שמשהו נתקע בגרון היא לעיתים עקב רפלוקס . ראיתי כבר הרבה אנשים עם ריקמה לימפתית מוגדלת בבסיס הלשון, ואף אחד לא ממש הרגיש את זה מלבד אם היתה שם דלקת. לעומת זאת, הרבה יותר אנשים עם תחושה של גוש בגרון סבלו מרפלוקס. אז לפני ניתוח - עדיף לנסות טיפול נגד רפלוקס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נחירים סתומים מעל לחודשיים וקושי בשינה
אוזניים סתומות אטומות מלאות מלווה בצפצוף
אף סתום לאחר שני ניתוחי סינוסים
חור לאחר ניתוח שקדים משמאל לענבל
רקמה רירית מיקום -בירור
אטמים מותאמים אישית - התייעצות
טרגימנל נוירולוגיה וmri- בירור
נזלת וגודש ברירית האף
תוצאות ct סינוס- בירור
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?