כאבי גרון איומים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי גרון איומים
    דניאלה
    21/02/2010

שלום רב,

לפניי שבועיים וחצי איבחנו אצלי מחלת הנשיקה שכללה חום גבוה, כאבי גרון, כאבי בטן, חולשה ועוד.

כעת אני רוב הזמן מרגישה טוב ולפעמים החום עולה לפתע ואני חשה חולשה.

לפניי ארבעה ימים התחילו לי כאבי גרון חזקים ביותר והרופא רשם לי מוקסיפן כי הגרון אדום ומעט מוגלתי. הכאבים אדירים אני לא מסוגלת לאכול וגם בלי לבלוע הכאבחזק.

אני מרגישה כאילו יש לי פצעים פעורים בגרון.
    היום הופיעו נקודות אדומות וכואבות על הלוע.

מה זה יכול להיות? האם קשור למחלת הנשיקה?

די אובדת עצות וסובלת מכאבים חזקים מאוד.
    התור לרופא אאג רק עוד יומיים ואני חרדה.
    תודה מראש,מיכל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי גרון איומים

הוספת תגובה

• דלקת

ד''ר אביגיל ארד
    21/02/2010

חבל שהרופא שלך לא עשה משטח גרון לפני שהתחיל אנטיביוטיקה. אולי כלל לא מדובר בחיידק אלא אילו הם התסמינים של מחלת הנשיקה. אם זכור לי היטב הנקודות האדומות על החך שייכות למחלת הנשיקה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה, המשך שאלה

דניאלה
    21/02/2010

מה אפשר אבל לעשות עם הכאבים האיומים?
    אני ארבעה ימים לאמסוגלת לאכול. אני מגרגרת מים עם מלח, אנטיביוטיקה,סטרפסילס כלום לא עוזר!
    על החיבור של הגרון במישוש עם האצבע(חיטאתי היטב) אני מרגישה פצע על הבשר וכל החיך אדום והלוע עם נקודות.
    זה חס וחלילה לא נשמע איזה מחלה איומה נכון?
    אני כולי מבועתת!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאב

ד''ר אביגיל ארד
    22/02/2010

קחי תרופה נגד כאבים. אקמול או אדוויל. אם הכאבים איומים גשי לרופא שיבדוק אותך לראות שאין בעיה נוספת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו