דלקת אוזניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקת אוזניים
    אולגה
    22/02/2010

שלום רב,
    אני בת 26 בהריון שבוע 28. ביום א' שעבר התחילה אצלי דלקת אוזניים וקיבלתי טיפול של מוקסיווט. לאחר שלושה ימים ללא שיפור פניתי למיון וראו החמרה במצב (מוגלה בשתי האוזניים) וקיבלתי אוגמנטין. הייתי שוב אצל רופא ביום שישי האחרון שראה שאין הטבה (נוזלים באוזניים)וכנראה סינוסיטיס ואמר להמשיך בטיפול. היום עדיין האוזניים כואבות (דקירות), הראש מאוד כבד, סחרחורת ואני מרגישה שאין לי חיים כבר שבוע וחצי. השאלה היא לאחר כמה זמן של טיפול אנטיביוטי אני אמורה להרגיש שיפור? מאוד קשה לי לתפקד עדיין ואני לא יודעת אם זה תקין או לא. אני מקפידה על טיפול גם בנזלת (אינהלציות חמות, מי מלח, אפילו אוטריוין כדי שלא תהיה נזלת), והאף כנעט נקי. מתי האוזנייים אמורות כבר להשתפר?
    אולגה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דלקת אוזניים

הוספת תגובה

• נוזלים

ד''ר אביגיל ארד
    22/02/2010

נוזלים באזניים לאחר דלקת יכולים להישאר בין שבועיים לשישה שבועות. המשיכי בטיפול הזה. סיימי את מנת האנטיביוטיקה וקחי תרסיס מי מלח וקצת טיפות אף. סבלנות.זה יעבור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו