גויטר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גויטר
    סופי
    14/10/2007

שלום
    במידה וגויטר זו מחלה שפירה של בלוטת התריס יש טיפול?
    יכול להיות שהעפעיפם שלי נפוחים תמידי בגלל הגויטר??
    ועוד שאלה במיפוי הבלוטה ואולטרסאונד חס ושלום אם יש סרטן גרון הבדיקות הנ"ל מגלות,עשיתי ביופסיה של קשרית בבלוטה יצא תקין,השאלה שלי כל הבדיקות שעברתי במידה והיה סרטן גרון זה היה מתגלה בבדיקות הללו?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גויטר

הוספת תגובה

• גויטר

ד''ר אביגיל ארד
    14/10/2007

אין קשר בין סרטן הגרון לגויטר. גויטר הוא הגדלה שפירה של בלוטת התריס . הבדיקה שמצביעה על סוג הקשרים היא הביופסיה או ניקור שעשית. לגבי הנפיחות בעיניים - אם תיפקודי בלוטת התריס תקינים אז אין קשר. התיפקוד נבדק בבדיקת דם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סרטן בבלוטה זה סרטן גרון?

סופי
    15/10/2007

עשיתי ניקור של הבלוטה בגלל קשרית מה שאני שואל הביופסיה יצאה שלילית זה מכסה גם סיכוי לסרטן בגרון,או שסרטן גרון זה בבלוטה ?
    סרטן בבלוטת התריס זה סרטן בגרון?
    זאת שאלתי?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בתשובה

ד''ר דן גוטמן
    20/10/2007

סרטן בבלוטה זה סרטן בבלוטת המגן וסרגן הגרון הכוונה לסרטן במיתרי הקול

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו