מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ליקוי באיורור האוזנייםאני09/03/2010
אחרי חודשים רבים של שפעת אוזניי במעט סטומות .. רציתי להקל קצת על האוזניים לנסות לפתוח אותם עוד קצת בעזרת ספרי לאף אך המצב שוב התהפך ואוזן ימין שוב נסיטמה יותר ( על ידי שיחרור דרך האף אני פותחת אותה אבל זה לא עוזר והיא נסטמת ) לפי דברי הרופא הבעיה היא באיורור האוזניים(אין צורך בכפתורים) .
אני חושבת שהספריי לאף עשה לי יותר נזק כי בכול פעם שהשתמשתי בו אוזן ימין יותר נסטמה לי ..
מה לעשות אני כברר ממש מיואשת מאוזניי... התור שלי לרופא הוא רק בעוד שבועיים.
האם ניתן לחכות וזה יעבור עם הזמן כמו שאני תמיד עושה ואז היא נפתחת ?? ...או שמצב לא טוב וצריך ללכת למיון..... לא יודעת מה לעשות שהיה טוב בשבילי ...
אנא ממכם אשמח לתשובה מהירה..
תודה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוורור
ד''ר אביגיל ארד12/03/2010אם האזניים נבדקו ואין לך פקקים של שעווה שנותנים את אותה התחושה, אז את יכולה לנסות תרופות להורדת גודש מהאף כגון סינופד, אם אין התווית נגד. גם בכל הדקסמול סינוס\צינון ודומיהם יש חמרים שמורידים גודש ואפשר לנסות לכמה ימים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר אביגיל ארד
אני13/03/2010ראשית כול תודה על הטיפ .
ברור לי שאין לי בעיה שעווה באוזניים , בדקו אתי כבר .
אוזן ימין שלי ניסטמת לסירוגין , זה מאוד מטריד אותי ולא נותן לי מנוחה וגם כשהיא נפתחת הסטימות באוזניים נשארת.הרופא אומר אומר שזה לוקח זמן שזה מתרפא ( משהו כמו חודש ) אך עברו כבר חודשים ,משך ההתראפות שלי ארוך מהרגיל אנסה כול תרופה שיכולה להקל עליי.
האם את התרופה סינופד אפשר לקנות ללא מרשם רופאומזאת אומרת מהאף " אם תווית נגד"...?
לא הבנתי.
תודה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתווית נגד
ד''ר אביגיל ארד13/03/2010התווית נגד זה אומר אם אין לך מצב שבגללו את לא יכולה לקחת את התרופה. למשל סינופד - לא מומלץ למי שיש לחץ דם גבוה או הפרעות בקצב הלב. אני לא יכולה להמליץ על תרופה כשאינני יודעת את הפרטים הרפואיים שלך. זה רק בתור כוון כללי. יותר טוב ללכת לרופא שיתן תרופות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נחירים סתומים מעל לחודשיים וקושי בשינה
אוזניים סתומות אטומות מלאות מלווה בצפצוף
אף סתום לאחר שני ניתוחי סינוסים
חור לאחר ניתוח שקדים משמאל לענבל
רקמה רירית מיקום -בירור
אטמים מותאמים אישית - התייעצות
טרגימנל נוירולוגיה וmri- בירור
נזלת וגודש ברירית האף
תוצאות ct סינוס- בירור
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?