טיפול TRT

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול TRT
    חסוי
    10/03/2010

שלום,בעקבות טינטון ורגישות לרעש מהם אני סובל, הלכתי לעבור בדיקת שמיעה שיצאה תקינה תודה לאל,ובסופה הבודק אמר לי שאין מה לעשות נגד הבעיות שלי רק ללכת עם אטמי אוזניים..
    הערתי את תשומת ליבו לטיפול הTRT והוא אמר לי שהוא לא יכול להמליץ לי עליו או לא להמליץ לי עליו מכיוון שהוא מאוד יקר ויעילותו מוטלת בספק..הוא אמר שהם ערכו ניסוי בשניידר ולכ-60 אחוז מהילדים זה עזר במידה כלשהי.

השאלות שלי הן:
    1)אני בן 19, ולכן אין לי את הסכומים הגבוהים הללו, האם ניתן להשיג איכשהו הנחה כלשהי?

2)האם ישנן עוד דרכים כלשהן לטפל בבעיות שלי?

3)איפה אפשר לעבור את הטיפול במרכז הארץ?

רק אציין שאני סובל מעוד הרבה בעיות רפואיות ואני כבר ממש מיואש ומדוכא משום שלא יכולים לעזור לי בשום בעיה שיש לי, ואני כבר כמעט לא יוצא מהבית בין היתר בגלל הרגישות המטורפת לרעש ושאר הבעיות..

מקווה לקבל את עזרתכם בהקדם,תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפול TRT

הוספת תגובה

• TRT

ד''ר אביגיל ארד
    12/03/2010

מבוצע במרכז הארץ במכון אופקים על ידי ד"ר טלי מרק. תוכל להפנות אליה את כל השאלות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו