ניתוח באף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח באף
    ג
    12/03/2010

שלום רב!
    האם יש ניתוח אף שפותח את האף ובכך עוזר להעלים את הדיבור מהאף ?
    והאם דיבור מהאף בגיל מבוגר אולי נובע מפוליפים שחזרו לאחר ניתוח פוליפים ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניתוח באף

הוספת תגובה

• אף

ד''ר אביגיל ארד
    13/03/2010

בהחלט יש ניתוחים. הכל תלוי בבעיה. אם הפוליפים (אדנואידים) צמחו, ניתן להסירם. אני בספק אם זו הבעיה. אם המחיצה עקומה ו\או הקונכיות נפוחות - אפשר לטפל גם בזה. יש לגשת לבדיקת א.א.ג להתייעצות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

ג
    13/03/2010

תודה רבה על התשובה.
    הייתי לפני שנה גם בטיפול אצל קלינאית תקשורת שעזר מעט וגם אצל רו]א אף אוזן גרון והא עשה לי בדיקה שאני לא זוכרת את ממצאיה אבל אני זוכרת שהוא אמר שאם לא יעזור הטיפול אצטרכך לעשו ניתוח אבל קצת נבהלתי אז לא חזרתי אליו.
    האם הניתוחים האלה דורשים אישפוז בבי"ח והם בהרדמה כללית?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשמח אם תעני לי גם על השאלה הנוספת

ג
    14/03/2010

תודה רבה על התשובה.
    הייתי לפני שנה גם בטיפול אצל קלינאית תקשורת שעזר מעט וגם אצל רו]א אף אוזן גרון והא עשה לי בדיקה שאני לא זוכרת את ממצאיה אבל אני זוכרת שהוא אמר שאם לא יעזור הטיפול אצטרכך לעשו ניתוח אבל קצת נבהלתי אז לא חזרתי אליו.
    האם הניתוחים האלה דורשים אישפוז בבי"ח והם בהרדמה כללית?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו