צפצופים באוזניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צפצופים באוזניים
    כהן חיים
    26/03/2010

שלום אני סובל כשנה מצפצופים באוזניים עשיתי כבר את כל הבדיקות שאפשר והתוצאות תקינות למעט ירידה קלה בשמיעה, הרופא החל לתת לי טיפול בכדורי נרונטין ואלפרליד כשלושה חודשים, לאחרונה החמיר מצבי ובנוסף החל אצלי מן לחצים חזקים, אטימות שגורמת לי להיות בתוך בועה ומקשה עלי את התקשורת עם הסביבה. אשמח לקבל עזרה או יעוץ תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צפצופים באוזניים

הוספת תגובה

• צפצופים

ד''ר אביגיל ארד
    31/03/2010

חסרים קצת פרטים לגביך. בן כמה אתה? איך נראית בדיקת השמיעה שלך? גם אם נמצא הסבר לציפצופים, לא קל לטפל בהם. ישנן שיטות שונות הנהוגות בידי מספר רופאים בארץ אולם אין טיפול אחיד ובדוק שמצליח אצל כולם. נסה לחפש תחת טינטון ותמצא שיטות שונות כגון TRT. יש הנהים מטיפול בדיקור ויש הלומדים להתעלם או למסך את הציפצופים באמצעות מוזיקת רקע.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לד"ר אביגיל ארד

כהן חיים
    01/04/2010

במשך לשיחתנו אני בן 40 ובבדיקת השמיעה יש לי ירידה לא משמעותית באוזן שמאל, לפי תשובת הרופא הרעשים נובעים מן המוח ולכן קבלתי טיפול תרופתי בכדורים ממשפחת האפלפסיה אך מאז נוספו לצפצופי האוזנים לחצים בראש מפחידים אותי יותר מן הצפצופים, לחצים אלה ממש מנתקים אותי מן הסביבה ומקשים עלי לתפקד. מה עוד אוכל לעשות? אני מודה לך מאוד על התיחסותך הנדיבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרא שוב

ד''ר אביגיל ארד
    01/04/2010

קרא שוב את תשובתי. נתתי לך כמה רעיונות שם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו