מכה חזקה לאף שגרמה לשינוי צורתו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מכה חזקה לאף שגרמה לשינוי צורתו
    ירון
    29/03/2010

שלום לפני שלושה חודשים קיבלתי אגרוף חזק וישיר לעצם האף. אני בן 18.

עד היום האף שלי מעוות, כשאני מסתכל בתמונות שלפני המכה אני רואה הבדל בעצם של האף, כלומר לפי דעתי כתוצאה מהמכה העצם של האף גדלה , התרחבה והתעוותהנעשתה ממש מעוותת. יש ממש שתי בליטות בעצם האף, בליטה מימין ובליטה משמאל, ולפני המכה לא היו בליטות, היה לי אף סולד. זה מתסכל אותי שזה לא חוזר שוב למצב הקודם שלו.

האם זה יחזור לקדמותו אי פעם??? האם יש סיכוי שהשנים יטיבו עימי? כלומר, שבמהלך ה-3 4 שנים הקרובות האך שוב יחזור למצב של אף סולד וקטן.????

האם בד"כ אחרי מכה יכול להיות שהעצם של האף תשנה גודל וצורה??

האם זה הגיוני?? מכיוון שלא שברתי את האף, אני חושב שזה לא היה אמור להתעוות כל כך..?? ולמה זה נשאר ככה כבר 3 חודשים?? לפני המכה היה לי אף סולד וקטן,אז יכול להיות שאני כבר לא יזכה לאף כזה אי- פעם???????

האם אתה יכול להמליץ לי על איזושהי משחה להורדת נפיחות באף??

מה אני יכול לעשות?????? !!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אף

ד''ר אביגיל ארד
    01/04/2010

קודם כל, אתה בגיל שעצמות האף גדלות.מעטים הגברים מעל גיל 18 עם אף קטן וסולד וחמוד. בנוסף, נחבלת באף וגם אם אין שבר הציפוי של העצם יכול להיות קצת נפוח תקופה ארוכה. ממליצה לחכות לפחות חצי שנה מהפגיעה, ואם צורת האף מאד מפריעה ניתן לעשות ניתוח אסתי של האף.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו