לחץ באוזן לאחר טיסה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לחץ באוזן לאחר טיסה
    יהודה
    31/03/2010

שלום רב,

ביום שני שעבר החלו לי כאבי גרון חזקים עד כדי קושי של שינה בלילות ואזי ביום חמישי שעבר היתה לי טיסה של 3 שעות ארצה אשר במהלכה התחלתי לסבול מכאבים באוזניים כתוצאה מהלחצים. לא עזרה שום פעילות לעיסה , "פמפום" אויר ולקראת נחיתה חשבתי שעור התוף ייקרע לי מרוב כאב.
    מיום שישי עד ראשון ממש כאב לי ושמתי קצת טיפות אוזניים להקלה. אמש והיום אני פשוט סובל מלחצים ואיני יכול לשמוע מוזיקה או לנסוע ברכב .
    אני עובד בחול וטס לפחות פעם בשבוע [הטיסה הקרובה שלי ב 6 לאפריל ואני חייב להחלים עד אז...]

אשמח לקבל את חוות דעתכם,

בברכה,

יהודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לחץ באוזן לאחר טיסה

הוספת תגובה

• לחץ באזנים

ד''ר אביגיל ארד
    01/04/2010

כפי הנראה בגלל שטסת מצונן לא הצלחת להשוות לחצים. יתכן ויש באזניים נוזל או אפילו דלקת. כדאי להשתמש במוריד גודש ולפי הצורך הרופא שיבדוק אותך יחליט אם צריך אנטיביוטיקה. בתור מי שטס הרבה לחו"ל עליך להצטייד בטיפות אף כגון אלרין או אוטריבין ואם פעם יוצא לך לטוס מצונן, כדאי להזליף את הטיפות לאף חצי שעה לפני המראה וחצי שעה לפני נחיתה. זה יקל על השוואת הלחצים ולמניעת מצב כמו מה שקרה לך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו