סינוסיטיס חוזר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום
 
  • סינוסיטיס חוזר
    דורית
    15/04/2010

    שלום! בני בן ה-7 סובל מגיל 3 מנזלת כרונית בבדיקות אלרגיה לא נמצאה הסיבה לאלרגיה.בשנתיים האחרונות ויותר החל לסבול בתדירות גבוהה מחום, כאבי ראש חזקים ודלקתב סינוסים והרופא ממילץ לו אנטיביטיקה. לאחרונה כמעט כל כ- שלושה חודשים זקוק לאנטיביויקה- אוגמנטין. מאחר ואני סובלת גם מאלרגיה ובעבר מסינוסיטיס כרוני כמעט ולא לקחתי אנטיביוטיקה אךבסוף עברתי ניתוח לניקוי הסינוסים ופוליפים.קניתי את התרופה ונמנעת אך מצד שני חוששת מהשלכות במידה ולא אתן לו.
    האם יש לכם עצות כיצד למנוע את ה\דלקות החוזרות?
    הרופא לא נתן לי הפנייה לצילום מערות אף האם כדאי להתעקש לפני שאתן לו אוגמנטין?
    האם מאחר כי לא נמצאה הסיבה לאלרגיה ייתכן כי מערכת חיסונית נמוכה או אנמיה יכולה לגרום לנזלת כרונית.........................האם יש איזשיהן בדיקות שעלינו לעשות בכדי למצוא את הסיבה לנזלות?
    מודה לכם מאוד מאוד- דורית- נ

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סינוסיטיס חוזר

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • תשובה

    ד''ר אביגיל ארד
    17/04/2010

    סינוסיטיס חוזרת לא כל כך שכיחה בילדים אך בהחלט תיתכן. כמו הרופא שלך אני מעדיפה לא לצלם כל כמה חדשים, בכל זאת יש קרינה, אלא לטפל לפי הקליניקה. אם מדובר ב 4 פעמים בשנה כדאי להתייעץ עם א.א.ג ילדים (יש באיכילוב , בשניידר ועוד...) אולי כולל בדיקה עם סיב אופטי, כדי לשקול אם צריך לעשות משהו יותר דרסטי. בשלב ראשון אני מציעה בעת החמרת הגודש האפי כן לקחת תרופה אנטיהיסטמינית, למשל אריוס, שלא מרדים, כדי להוריד את הגודש, אולי כך אפשר למנוע את סתימת הסינוסים והדלקת. כמו כן שטיפות חוזרות של האף בתרסיס מי מלח.

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום


שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו