שלום, בקשר לניתוח ציסטה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום, בקשר לניתוח ציסטה
    עדן
    15/04/2010

אני בת 19 וחצי וצריכה לעבור ניתוח להורדת ציסטה ברנכיאלית בגרון מצד ימין
    בצילום רשום לי כך:
    הרקמות הרכות של הצוואר הודגם מבינה ציסטי סגלגל בגודל כ 25*35 מ"מ מתחת לשריר scm הימני בגובה מעל גובה בלוטת התריס.

חוץ מזה בצצילום הכל היה רשום תקין. הניתוח בהרדמה מלאה ואני ממש פוחדת מהסיבוכים...
    הצילום הזה לפני כחצי שנה, מאז הציסטה הצטמקה קצת..

מה דעת הרופא\ה?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום, בקשר לניתוח ציסטה

הוספת תגובה

• ציסטה ברנכיאלית

ד''ר אביגיל ארד
    17/04/2010

ציסטה ברנכיאלית היא משהו שקיים אצלך מאז תקופת העוברות ובשלב כלשהו עוברת דלקת ואז מוצאים אותה. הציסטה קצת הצטמקה,אמנם, אבל בדלקת הבאה היא שוב תגדל ולא יהיה מנוס. אם את בחורה בריאה אין מה לחשוש מסיבוכי ההרדמה. נכון שהם קיימים באחוז מזערי, אבל פחות באנשים בריאים. בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה הסיכונים?

עדן
    17/04/2010

מה הסיכונים וכמה זמן בערך הניתוח?
    מה האחוז הסיכונים לזיהום או סיבוכי הרדמה שיכול לגרום למוות חלילה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סיכונים

ד''ר אביגיל ארד
    18/04/2010

סיכוני הרדמה הם זעירים אצל אנשים בריאים. גם הסיכוי לזיהום לא גדול כי הניתוח מבוצע בתנאים סטריליים, כמו כן כיום יש אנטיביוטיקה ואם יש חשד לזיהום נותנים טיפול אנטיביוטי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו