הפסקות נשימה בשינה בזמן ההריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפסקות נשימה בשינה בזמן ההריון
    niso
    17/04/2010

שלום אני בהריון בשבוע ה 26 לפני שנכנסתי להריון היתי חושדת שיש לי הפסקות נשימה בשינה כך שאני קמה כל בוקר עם עיפות וכל מני סמפטמים אחרים ( לפנ י ההריון ( כשנכנסתי להריון זה הפך להיות עוד יותר גם עם הרגשה של החנקות בלילה השאלה שלי ומאוד חשוב לי לדעת האם התופעה של הפסקות נשימה בשינה יגרום בעיה או סכנה לעובר שלי?\ האם הוא מקבל קמות החמצן הצריכה גם אם אני לא מקבלת ? האם צריך להתעקש ולעשות עכשיו במהלך ההריון בדיקת שינה ( במעבדות שינה ) ?? מה לעשות בדיוק מדע על הנושא כל מני מאמרים ? אשמח לקבל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר אביגיל ארד
    17/04/2010

בהריון נוספים לגורמי הסיכון להפסקות הנשימה גם עליה במשקל וגודש באף. כדאי לא לעלות יותר מדי במשקל, לדאוג שהאף יהיה פתוח. להגביה מעט את מראשות המיטה. תחושת החנק בשינה היא לעיתים גם בגלל צרבות. אין מה להתעקש על בדיקת שינה. זה לא יקדם אותך אלא אם את מוכנה להתחבר כבר למכשיר CPAP. לא ציינת אם את בעודף משקל משמעותי ודברים נוספים. חשוב להיבדק על ידי א.א.ג.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפסקות נשימה

niso
    18/04/2010

אני לא עליתי הרבה במשקל וגם לפני ההריון אני במשקל תקין אין לי עודף משקל

מה מכשיר יכול לעזור לי האים יש בעיה בשימוש ?
    האם מזיק לעובר ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• CPAP

ד''ר אביגיל ארד
    18/04/2010

מכשיר זה מזרים אויר בלחץ חיובי ומונע דום נשימה בשינה. מדובר בשינה עם מסיכה על הפנים ומדחס שדוחס אויר. זה לא מזיק. השאלה רק אם צריך. גשי לרופא א.א.ג ליעוץ.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו