שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    אורית
    18/04/2010

מזה תקופה ארוכה אני סובלת מלחץ וגודש בין העיניים לחץ קל מעל הרכות וקושי למקד את הראייה על חפץ זמן ממושך בגלל הלחץ , וכן הרגשת גודש מעט בתחתית העין הנ"ל בצילום רנטגן נמצא שיש לי סינוסיטיס , וטופלתי באנטיביוטיקה שעזרה מעט ולזמן קצר .
    עדיין יש לי הרגשת כובד בפנים מעין נוזלים שנעים לפי שינויי התנוחה והלחץ בעיניים נשאר .
    ספירת דם תקינה לחלוטין וכך גם בדיקת עיניים מקיפה מאוד שערכו לי נמצאה תקינה לחלוטין - בנוסף אני מטופלת בלמודקס לטיפול באפילפסיה וכבר שנים רבות ( 14 שנים) אין לי התקפים .
    איני סובלת מכאבי ראש ואף אני מלאת אנרגיה רק בעיית הלחץ בין העיניים אינה נותנת לי מנוח .
    אני בת 34 -
    האם בעיות קלות בשיניים או נסיגת חניכיים יכולים להיות קשורים לבעייה ?
    כמעט ואין לי נזלת ואם כן היא בגוון לבן . האם עדיין יש לי סינוסיטיס ?
    מה עלי לעשות כדי לבדוק ביסודיות מה הבעיה ולטפל בה ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• בהמשך לשאלה

אורית
    18/04/2010

בהמשך להודעה קודמת : ביקור אצל הנוירולוג כולל EEG לא הראו שינוי מפעם וכן בדיקה נוירולוגית תקינה . האם ייתכן קשר לתרופה שאני נוטלת או בעיה נוירולוגית ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר אביגיל ארד
    18/04/2010

סינוסיטיס אפשר לאבחן לפי התסמינים פלוס בדיקה אולם אם יש ספק אפשר גם לעשות צילומי סינוסים או מדויק יותר CT של הסינוסים. לפני כן הייתי מוסיפה תרופות להורדת גודש. גשי לרופא א.א.ג. לבדיקה ויעוץ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו