מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לד"ר אביגיל ארד - עדכון לגבי תוצאותאיתן22/04/2010
שלום אביגיל,
להזכירך, בן 40, בריאות תקינה בסה"כ, סובל למעלה משלושה וחצי חודשים מבעיית חוסר יציבות ותחושת שיוט 24 שעות ביממה, להציא בזמן השינה, שבעיקר מורגשת בעמידה עם נטייה למעידה קדימה או אחורה, לאחר 20 שניות בקירוב הגוף פשוט מתנדנד לו קדימה ואחורה וזה נראה בבירור שמסתכלים עליי מהצד (חבר שלי קורא לי עץ).
בנוסף, סובל קצת מבעיות קשב וריכוז שהחלו בילדותי, טינטון באוזן שמאל שלהערכתי התגבר בשנה האחרונה, אך לא מפריע לתפקוד שלי.
כל הבדיקות עד כה יצאו תקינות כולל: MRI מוח, ENG, בדיקת עצב הראייה, בדיקה נירולוגית ע"י שלושה רופאים שונים וגם בדיקת מחלת הנשיקה שעשיתי יצאה תקינה.
בדיקת שמיעה מצאה ירידה בשמיעה בתדרים הגבוהים.
עשיתי גם, בהמלצתך, בדיקת פוסטררפיה דינמית - בבי"ח וולפסון, בתשלום, שיצאה להפתעתי תקינה לחלוטין.
הגיעו עכשיו תוצאות בדיקת ספקט מוח שאומרות שבהשוואה לתחום הנורמה אצל בני גילי מאותו מין נמצא שאצלי:
"הפרפוזיה הקורטיקלית בלתי הומוגנית במידה ניכרת (נשמע נורא, לא???), מופחתת מעט לאונה טמפורלית שמאלית. לסיכום: שינויים כנ"ל בפרפוזיה המוחית, בלתי ספציפיים (מרגיע, לא???)"
הבנתי שהבדיקה לא ממש ספציפית ושאינה נותנת כיוון, אם בכלל ואף אינה מדוייקת ועדיין:
לאור "הפרפוזיה המופחתת מעט באונה טמפורלית שמאלית..." יחד עם טינטון באוזן שמאלית ואי יציבות....האם לא ייתכן קשר בן השלושה לאי-שיווי משקל שנובע מהאוזן (יש לציין שבדיקת ENG יצאה תקינה) או שצריך לחפש את התשובה אצל נירולוג?
אני פשוט אובד עצות ומותש מהבדיקות שעד כה העלו חרס כשחצי תאוותי נותרה בידי מבחינת הסבל.
גם דיי חושש מזרימת הדם הלא תקינה ע"פ בדיקת הספקט (אם בכלל???) שמה מצביעה על חשש לאירוע מוחי עתידי או מחלת שרירים/מוח אחרת שדורשת לקחת כדורים מדללי דם או משהו דומה.
מה עושים ד"ר אביגיל, למי עוד אפשר לפנות כדי למצא את מקור הבעיה כשעד כה אין שום קצה חוט לשום רופא?
תודה רבה,
איתן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוסר יציבות
ד''ר אביגיל ארד24/04/2010נראה לי שזה מעבר לתחום ההתמחות שלי. אני מציעה להתייעץ עם נוירולוג, שהוא העוסק במחלות הקשורות בריקמת המוח. חשוב למצוא נוירולוג טוב ויסודי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נחירים סתומים מעל לחודשיים וקושי בשינה
אוזניים סתומות אטומות מלאות מלווה בצפצוף
אף סתום לאחר שני ניתוחי סינוסים
חור לאחר ניתוח שקדים משמאל לענבל
רקמה רירית מיקום -בירור
אטמים מותאמים אישית - התייעצות
טרגימנל נוירולוגיה וmri- בירור
נזלת וגודש ברירית האף
תוצאות ct סינוס- בירור
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?