לד"ר אביגיל ארד - עדכון לגבי תוצאות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לד"ר אביגיל ארד - עדכון לגבי תוצאות
    איתן
    22/04/2010

שלום אביגיל,
    להזכירך, בן 40, בריאות תקינה בסה"כ, סובל למעלה משלושה וחצי חודשים מבעיית חוסר יציבות ותחושת שיוט 24 שעות ביממה, להציא בזמן השינה, שבעיקר מורגשת בעמידה עם נטייה למעידה קדימה או אחורה, לאחר 20 שניות בקירוב הגוף פשוט מתנדנד לו קדימה ואחורה וזה נראה בבירור שמסתכלים עליי מהצד (חבר שלי קורא לי עץ).
    בנוסף, סובל קצת מבעיות קשב וריכוז שהחלו בילדותי, טינטון באוזן שמאל שלהערכתי התגבר בשנה האחרונה, אך לא מפריע לתפקוד שלי.
    כל הבדיקות עד כה יצאו תקינות כולל: MRI מוח, ENG, בדיקת עצב הראייה, בדיקה נירולוגית ע"י שלושה רופאים שונים וגם בדיקת מחלת הנשיקה שעשיתי יצאה תקינה.
    בדיקת שמיעה מצאה ירידה בשמיעה בתדרים הגבוהים.
    עשיתי גם, בהמלצתך, בדיקת פוסטררפיה דינמית - בבי"ח וולפסון, בתשלום, שיצאה להפתעתי תקינה לחלוטין.
    הגיעו עכשיו תוצאות בדיקת ספקט מוח שאומרות שבהשוואה לתחום הנורמה אצל בני גילי מאותו מין נמצא שאצלי:
    "הפרפוזיה הקורטיקלית בלתי הומוגנית במידה ניכרת (נשמע נורא, לא???), מופחתת מעט לאונה טמפורלית שמאלית. לסיכום: שינויים כנ"ל בפרפוזיה המוחית, בלתי ספציפיים (מרגיע, לא???)"
    הבנתי שהבדיקה לא ממש ספציפית ושאינה נותנת כיוון, אם בכלל ואף אינה מדוייקת ועדיין:
    לאור "הפרפוזיה המופחתת מעט באונה טמפורלית שמאלית..." יחד עם טינטון באוזן שמאלית ואי יציבות....האם לא ייתכן קשר בן השלושה לאי-שיווי משקל שנובע מהאוזן (יש לציין שבדיקת ENG יצאה תקינה) או שצריך לחפש את התשובה אצל נירולוג?
    אני פשוט אובד עצות ומותש מהבדיקות שעד כה העלו חרס כשחצי תאוותי נותרה בידי מבחינת הסבל.
    גם דיי חושש מזרימת הדם הלא תקינה ע"פ בדיקת הספקט (אם בכלל???) שמה מצביעה על חשש לאירוע מוחי עתידי או מחלת שרירים/מוח אחרת שדורשת לקחת כדורים מדללי דם או משהו דומה.
    מה עושים ד"ר אביגיל, למי עוד אפשר לפנות כדי למצא את מקור הבעיה כשעד כה אין שום קצה חוט לשום רופא?
    תודה רבה,
    איתן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• חוסר יציבות

ד''ר אביגיל ארד
    24/04/2010

נראה לי שזה מעבר לתחום ההתמחות שלי. אני מציעה להתייעץ עם נוירולוג, שהוא העוסק במחלות הקשורות בריקמת המוח. חשוב למצוא נוירולוג טוב ויסודי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו