נוזלים באוזניים ופגיעה בשמיעה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נוזלים באוזניים ופגיעה בשמיעה
    אני
    05/05/2010

יש לי בעיית איורור באוזנים .. וחליתי שוב בשפעת רק שהפעם באוזן הסטומה עכשיוו יש גם נוזליםם
    האוזן לא נפתחת לי( לפמפם לא הולך ).. השמיעה בה חלשה ..יש תור לרופא אאג רק עוד שבוע וחצי בערך .... מה אני יכולה לעשות עד אז כדי להקל על האוזן ..?
    אני חוששת שהנוזלים יפגעו בשמיעה...
    אני לוקחת דקסמול האם זה יכול לעזור ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• נוזלים

ד''ר אביגיל ארד
    05/05/2010

נוזלים גורמים לירידה בשמיעה שתיעלם ברגע שהנוזלים יעלמו. זה לא לצמיתות. אפשר לקחת תרופות להורדת גודש, כמו דקסמול סינוס או קולד וכדומה וקצת טיפות אף, עד שתגיעי לרופא א.א.ג. לעיתים , אם הנוזלים סמיכים ומוגלתיים, אנחנו נותנים אנטיביוטיקה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש לי עוד שאלה בבקשה

אני
    06/05/2010

בנוסף לסטימה באוזן עם הנוזלים אני מרגישה שגם האוזן אטומה (שמיעה אטומה) דבר שלא הרגשתי בעבר .. האם דבר כזה יכול לקרות בגלל הנוזלים ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן

ד''ר אביגיל ארד
    07/05/2010

סתומה ואטימה זה אותו הדבר, לא?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש לי עוד שאלה בבקשה

אני
    06/05/2010

בנוסף לסטימה באוזן עם הנוזלים אני מרגישה שגם האוזן אטומה (שמיעה אטומה) דבר שלא הרגשתי בעבר .. האם דבר כזה יכול לקרות בגלל הנוזלים ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו