שוב אני..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שוב אני..
    מיכלי
    07/05/2010

המשך בקשר לבת שנתיים. יומיים לאחר הבדיקה החלו הפרשות מאוזן אחת, חום נמוך ותלונות על כאבים. מאחר והיינו רחוק מהבית, הלכנו לרופא ילדים לא מוכר, שקבע שיש דלקת בשתי האוזניים, ייתכן שגם בגרון, רשם מוקסיויט בתרחיף, 6 מ"ל פעמיים ביום, וגם אמר שבשל הדלקת אין טעם לבצע
    בדיקת שמיעה לפחות חודש מעכשיו. הכאב נרגע וההפרשה הפסיקה יום אחרי הביקור, אחרי מנה בודדה של אנטיביוטיקה. היא צריכה לקחת אותה עשרה ימים ואני מבינה שאין שום טעם להפסיק. האם ייתכן שנפצעה בבדיקת א.א.ג.? כי התלונות על הכאב התחילו באותו הלילה, ומעולם לפני כן לא סבלה מכאב אוזניים. האם ההפרשה והדלקת "מוציאות" את הנוזלים מהאוזניים או שהם עדיין יהיו שם בסוף המחלה? בקיצור, האם להמשיך לפי הסדר: מתן כל האנטיביוטיקה, מעקב אצל רופאת ילדים, המתנה של שבועיים שלושה ואחר כך בדיקה השמיעה ושוב א.א.ג.?
    תודה, סליחה, הרבה שאלות יש לי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שוב אני..

הוספת תגובה

• דלקת באוזן

ד''ר דן גוטמן
    08/05/2010

נפצעה מבדיקת א.א.ג? למה לחשוב כך. מה שביתך סובלת ככל הנראה הוא מדלקת אוזניים. כשיש דלקת לעיתים קיימת הפרשה, יש כאבים באוזניים והטיפול הוא באנטיוביוטיקה עד לגמר הטיפול. תמשיכו בטיפול שקיבלתם והבעיה תעבור אל דאגה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו