ניתוח בבלוטת הפרוטיס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח בבלוטת הפרוטיס
    שירן
    12/05/2010

שלום
    יש לי גוש בבלוטת הפרוטיס בגודל 1.2*1.8 (לפני כחודשיים הגודל היה 2.1*1.8) עשיתי ניקור של הגוש בפרוטיס שמאל, תחת אולטרא סאונד, נראו: חומר פיברילי מיקסואידי רב, תאים מיואפיתליאליים רבים פזורים ובקבוצות ותאים מזניכימליילים.
    רציתי לציין שהבלוטה תמיד היתה גדולה מהרגיל ורק לפני חודשיים ביום אחד זה נהיה
    בגודל הזה,הייתי בייעוץ אצל 3 מומחים (פרופ' פליס, אלידן ופיינמסר) וכל אחד מהם מסר לי מידע שונה לגבי: דחיפות הניתוח? הסיכויים לשיתוק בפנים? משך הניתוח וימי אישפוז? רציתי לדעת את חוות הדעת שלך.
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניתוח בבלוטת הפרוטיס

הוספת תגובה

• גידול בפרוטיד

ד''ר אביגיל ארד
    12/05/2010

הבעיה עם הבלוטה הזו היא שעצב הפנים עובר דרכה. לכן חשוב מאד לעבור את הניתוח אצל כירורג א.א.ג מנוסה. השלושה שפנית אליהם הם באמת רופאים בכירים ומנוסים. אין דחיפות של לעשות את הניתוח מחר, אולם ככל שהגידול יהיה גדול יותר הסכנה לעצב הפנים גדולה יותר. משך הניתוח תלוי במיקום והגודל. אורך כשעתיים בממוצע. אבל משך הניתוח ממש לא משנה. חשוב שישמרו על עצב הפנים. לגבי משך האישפוז, תלוי מה מקובל בכל בית חולים ומה מקובל על כל מנתח. פעם היינו מאשפזים את כולם לשבוע, היום מנסים לטובת המנותח לקצר עד כמה שאפשר את משך האישפוז. תלוי אם שמים נקז, כמה נוזל מצטבר בנקז וכד'.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו