מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפול בסטרואידים לגודש באףדוד15/05/2010
שלום,
אני בן 33 בריא,ללא עודף משקל ,ללא אסטמה,הפסקתי לעשן לפני כ 10 חודשים.
במשך שנים סבלתי מנחירות ועייפות אך לאחר הפסקת העישון התופעות החמירו (וכך גם הבעיטות בלילה מהאשה :) ).
פניתי לרופא אף אוזן גרון שאיבחן אותי כסובל מריריות נפוחות הגורמות להצרת מעבר האויר ולענבל בשרני בלוע (ללא צניחת לוע).
בדיקת שינה שעברתי קבעה שאיני סובל מדום נשימה והרופא הגדיר את הנחירות כבעיה חברתית.
הטיפול המיידי שקיבלתי הוא flixonase פעמיים ביום פעמיים בכל נחיר.
מתחילת הטיפול, הנחירות פסקו, אני מרגיש ערני ביותר עד כדי כך שאני מתקשה להירדם בלילה . (מעולם לא הייתה לי בעיה כזו...) לא מופיעות תופעות לוואי כאלו בדפי התרופה . האם זו תופעת לוואי מוכרת? האם זה המצב הטבעי שלי כאשר אני ישן טוב ונושם טוב במהלך היום.
הטיפול ארוך הטווח הינו המלצה לניתוח צריבה של ריריות העף והקטנת הענבל.
בעקבות "הצלחת" הסטרואידים אני שוקל לבצע רק את צריבת הריריות , הייתי מעוניין לשמוע את עצתכם בעיניין בכל הנוגע לאפשרויות טיפול בבעיה זו ככלל ובפרט לגבי ניתוח הצריבה , אחוזי הצלחה ,סיכונים וכו'
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נחירות
ד''ר אביגיל ארד15/05/2010העובדה כי התרסיס לאף הקל משמעותית על הנחירות, משמעותו כי התרומה העיקרית לנחירות היא בגלל הגודש האפי. אם לאחר הפסקת התרסיס הבעיה חוזרת, אני ממליצה על הקטנת הקונכיות באמצעי כירורגי כלשהו. את הקונכיות אפשר לצרוב, לחתוך או להמיס באמצעות קובליישן או מיכשור אחר. העיקר שהתוצאה תהיה הקטנת הקונכיות במינימום פרוצדורה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, מהם הסיכונים והסיבוכים בהליך
דוד16/05/2010ומה אחוזי ההצלחה?
בברכה.
דוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נחירים סתומים מעל לחודשיים וקושי בשינה
אוזניים סתומות אטומות מלאות מלווה בצפצוף
אף סתום לאחר שני ניתוחי סינוסים
חור לאחר ניתוח שקדים משמאל לענבל
רקמה רירית מיקום -בירור
אטמים מותאמים אישית - התייעצות
טרגימנל נוירולוגיה וmri- בירור
נזלת וגודש ברירית האף
תוצאות ct סינוס- בירור
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?