אבצסט בשקד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אבצסט בשקד
    רותם
    16/05/2010

שלום רב,
    לפני כשבועיים אושפזתי לארבעה ימים באיכילוב עקב אבצסט בשקד השמאלי. שאבו לי פעמיים כ-10cc של מוגלה וקבלתי אוגמנטין לוריד במהלך ימי האישפוז. לאחר מכן המשכתי עם האוגמנטין לשבוע נוסף בכדורים.
    לפני כשנה היה לי את כאב הגרון הכואב ביותר שהיה לי אי פעם, ובדיעבד, אני מניחה ומאמינה שגם אז היה לי אבצסט, שהגוף שלי הצליח להתגבר עליו ע"י האנטיביוטיקה שקבלתי אז, ללא אנטיביוטיקה לוריד וללא אישפוז. לפני שנה אף אחד לא אבחן את הבעיה ככזו, אך אני יודעת שהסימפטומים היו אותם סימפטומים, והתפתחות המחלה הייתה דומה מאוד. גם השנה, הרופא שנגשתי אליו לא ציין שיש לי אבצסט, ונתן לי ראפאפן בנהחה שמדובר בחיידק. אך כיוון שבהמשך התייבשתי (מניקה תינוקת בת חודשיים, חום שלא ירד וחוסר הצלחה מוחלט לשתות) רק כשהגעתי לבית חולים אובחן המצב ומיד אושפזתי.
    מכיוון שהתופעה חזרה כבר פעמיים, אני חוששת מאוד שהיא עושיה לחזור שוב, והייתי מעוניינת לדעת מתי כדי לשקול ניתוח להסרת השקד. כמו כן, הייתי שמחה מאוד לקבל המלצה על רופא מומחה בתחום, מאיזור המרכז, כדי שאוכל לגשת אליו ולהתייעץ עימו.
    הרבה בריאות והרבה תודה,
    רותם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אבצסט בשקד

הוספת תגובה

• אבצס

ד''ר אביגיל ארד
    18/05/2010

מי שסובל מדלקות שקדים חוזרות ומתפתח פעמיים אבצס, מומלץ עקרונית על כריתת השקדים. לא מסירים רק שקד אחד אלא את שניהם. את יכולה לעשות את זה באיכילוב, או אצל רופא א.א.ג המנתח במסגרת קופת החולים שלך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו