מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אבצסט בשקדרותם16/05/2010
שלום רב,
לפני כשבועיים אושפזתי לארבעה ימים באיכילוב עקב אבצסט בשקד השמאלי. שאבו לי פעמיים כ-10cc של מוגלה וקבלתי אוגמנטין לוריד במהלך ימי האישפוז. לאחר מכן המשכתי עם האוגמנטין לשבוע נוסף בכדורים.
לפני כשנה היה לי את כאב הגרון הכואב ביותר שהיה לי אי פעם, ובדיעבד, אני מניחה ומאמינה שגם אז היה לי אבצסט, שהגוף שלי הצליח להתגבר עליו ע"י האנטיביוטיקה שקבלתי אז, ללא אנטיביוטיקה לוריד וללא אישפוז. לפני שנה אף אחד לא אבחן את הבעיה ככזו, אך אני יודעת שהסימפטומים היו אותם סימפטומים, והתפתחות המחלה הייתה דומה מאוד. גם השנה, הרופא שנגשתי אליו לא ציין שיש לי אבצסט, ונתן לי ראפאפן בנהחה שמדובר בחיידק. אך כיוון שבהמשך התייבשתי (מניקה תינוקת בת חודשיים, חום שלא ירד וחוסר הצלחה מוחלט לשתות) רק כשהגעתי לבית חולים אובחן המצב ומיד אושפזתי.
מכיוון שהתופעה חזרה כבר פעמיים, אני חוששת מאוד שהיא עושיה לחזור שוב, והייתי מעוניינת לדעת מתי כדי לשקול ניתוח להסרת השקד. כמו כן, הייתי שמחה מאוד לקבל המלצה על רופא מומחה בתחום, מאיזור המרכז, כדי שאוכל לגשת אליו ולהתייעץ עימו.
הרבה בריאות והרבה תודה,
רותם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבצס
ד''ר אביגיל ארד18/05/2010מי שסובל מדלקות שקדים חוזרות ומתפתח פעמיים אבצס, מומלץ עקרונית על כריתת השקדים. לא מסירים רק שקד אחד אלא את שניהם. את יכולה לעשות את זה באיכילוב, או אצל רופא א.א.ג המנתח במסגרת קופת החולים שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נחירים סתומים מעל לחודשיים וקושי בשינה
אוזניים סתומות אטומות מלאות מלווה בצפצוף
אף סתום לאחר שני ניתוחי סינוסים
חור לאחר ניתוח שקדים משמאל לענבל
רקמה רירית מיקום -בירור
אטמים מותאמים אישית - התייעצות
טרגימנל נוירולוגיה וmri- בירור
נזלת וגודש ברירית האף
תוצאות ct סינוס- בירור
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?