לאחר ניתוח אף פלסטי ומחיצה- שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לאחר ניתוח אף פלסטי ומחיצה- שאלה
    מיכאל
    17/05/2010

שלום רב ושבוע טוב,

ערבתי לפני שבועיים ניתוח אף... עשיתי אצל אא"ג בכדי למנוע כל מיני סיכונים של בעיות נשימה עתידיות.

העניין שאני בקושי נושם דרך האף כרגע, והורדתי את הגבס לפני כשבועיים.
    בשבוע הראשון שלאחר הניתוח הייתי עם חתול בבית ואני אלרגי לחתולים ועכשיו כבר אין את החתול יותר בוא נגיד ככה.

יש לי תרסיס אף sterimar שממש לא עושה שם שינוי, העניין שבדך כלל במעברי עונות האלה אני עם אלרגיה ונזלת כל הזמן.

שאלתי היא מה ניתן לעשות בנידון? ואם אתם מציעים ללכת לרופא משפחה שיתן לי מרשם לתרסיס אף שגם נגד אלרגיה.. ואם כן, איזה מומלץ לאחר ניתוחי אף.

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ניתוח

ד''ר אביגיל ארד
    18/05/2010

שבועיים אחרי ניתוח אף סביר להניח שיש עדיין בצקת של הריריות באף. אולי הפרשות. כדאי לשטוף עם סטרימר ולא שום דבר אחר. ארבע פעמים ביום. סבלנות. אם יש ספקות גש לרופא המנתח שלך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה וחג שמח

מיכאל
    18/05/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו