חיפוש מומחה א.א.ג - ירידה בשמיעה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חיפוש מומחה א.א.ג - ירידה בשמיעה
    שירה
    20/05/2010

עשיתי בדיקת שמיעה כי מזה שנים לא מעט אני מרגישה בירידת שמיעה ממושכת. אני אישה בריאה בת 35 ועבדתי מספר שנים בסביבת מטוסים. עשיתי בפועל בדיקה באחד המכונים ובאמת תוצאות הבדיקה היו גרועות מאוד והמליצו לי על מכשירי שמיעה לשתי האוזניים, אבל הקלינאית תקשורת אמרה לי שלא נראה לה שהירידה היא בגלל סביבה חשופה לרעש אלא יותר מצביע על כיוון של משהו עצבי כהגדרתה. ולכן אולי כדאי, לפני ששמים מכשיר שמיעה (שגם בנוסף עולה המון המון כסף וצריך להחליף ולרכוש כל כמה שנים וזה לא פתרון קסם) ללכת למומחה אף אוזן גרון ולבדוק את הבעיה מהבחינה העצבית - אולי בכלל יגלו שניתוח מסוים ישפר את מצבי? אודה לתגובה רפואית וגם להכוונה לרופא מומחה לא.א.ג (או אם לא ניתן לתת שם אז איפה אני יכולה למצוא רשימה כזו של מומחים בתחום הזה) שעובד עם קופ"ח מכבי. תודה תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• עיצבית

ד''ר אביגיל ארד
    20/05/2010

ירידה בשמיעה מסוג תחושתי עיצבי, בין אם נגרם מרעש או לא, אין אפשרות לטיפול תרופתי או ניתוחי אלא רק שיקום שמיעתי, כלומר, מכשירי שמיעה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו