זיהום בלוטות הלימפה ילדה בת 5

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זיהום בלוטות הלימפה ילדה בת 5
    טלי
    20/05/2010

ילדתי בת 5 מזה כשבוע עם כאבי אוזניים.
    לפני כשבוע רופאת הילדים איבחנה "פקק" שעווה ונתנה לה טיפות "איר- קלין".
    הילדה המשיכה להתלונן על כאבים.
    שלשום היינו אצל רופא אף אוזן גרון אשר ביצע שאיבה של ה"פקק", מסר כי מבחין באדמומיות קלה ונתן טיפות "דזורן".
    הילדה בהשפעת נורופן היתה בסדר, ללא כאבים.
    לקראת הלילה התחילה לבכות והתלונן על כאבים עזים מאוד באוזן, כל הלילה לא ישנה, נורופן, אקמול, אוטידין- כלום לא עזר להפיג את הכאב.
    אתמול בבוקר הגענו לבי"ח איכילוב, שם שוב רופא א.א.ג ביצע שאיבה של השעווה ומסר כי אינו מבחין בדלקת. לא היה לו הסבר לכאבים העזים. נשלחנו הביתה.
    הילדה המשיכה להתלונן על כאבים חזקים מאוד, לא יכולה לפתוח את הפה לאכול, אי אפשר לגעת באוזן מכאב ולא יכולה לסובב את ראשה.
    הגענו שוב לרופא א.א.ג היום אשר מישש ובדק ומסר כי חושב וייתכן בזיהום בבלוטות הלימפה המקרינות כאבים על האוזן וסביבתה. נתן אומנטין למשך שבוע.
    ומכאן שאלותיי:

1. אני לא מערערת על החלטת המומחה ובכל זאת, האם לא היה צורך בבדיקה נוספת ע"מ לאשר את חוות דעתו?

2. האם זיהום בבלוטות הלימפה הוא דבר נפוץ אצל ילדים? (לציין כי היא גם מנוזלת)

3. האם קיימת סכנה במצב הרפואי הנ"ל? אני מאוד מודאגת.

אשמח לתשובה בהקדם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כאב

ד''ר אביגיל ארד
    20/05/2010

צר לי שאינני יכולה לעזור, אך בשאלות כל כך קליניות צריך פשוט לבדוק את הילדה כדי לחוות דעה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו