מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ציפצופים באוזנייםבוכובזה אסתר21/05/2010
שלום לכם!
אשמח מאוד אם תעזרו לי ,אני סובלת מציפצופים באוזניים מזה כ4 חודשים ,לא היה לי מעולם .מאז שנסעתי ברכב גדול שקפץ מעל בולמי זעזועים בכביש.מיד הרגשתי צליל עמום.הדים,ולאחר יום יומיים התחילו הציפצופים.ברצוני לציין שאני מנותחת בגב ,יכול להיות שתזוזה של חוליה מסויימת גרמה לכך? מאז אין לי שקט רק כשאני ישנה,מאוד מטריד אותי ומדאיג שמא חלילה תיפגע יותר שמיעתי.
הרופא שלח אותי למכון לבדיקת שמיעה והבחינו שיש ירידה קטנה בצד שמאל.
אנא יעוצכם ,עיזרו לי לחיות יותר בשלווה.בלי ציפצופים.
תודה מראש ושבת שלום.ביקשתי מרופאת המשפחה הפניה לרופא מומחה בית חולים כלשהוא.אך היא סירבה בטענה שרק רופא א.א.ג יכול לתת.הוא לא יתן !מה אני עושה למי אפנה?זכותי כחברת קופת חולים לדאוג לבריאותי,ולקבל טיפול ממוחה.
אתי
0522255974
שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טינטון
ד''ר אביגיל ארד27/05/2010חבלה בצואר, כפי שיכולה להיגרם בעת תאונה מסוג צליפת שוט, או בעת קפיצה חזקה של הרכב אם הצואר לא היה בתנוחה טובה, יכולה לגרום להופעת ציפצופים. אולם, לא בטוח שבזה מדובר. לעיתים כל ירידה בשמיעה או סיבות אחרות עלולים לגרום לציפצוף. חשוב לעשות במקרים אלה בדיקת שמיעה ובדיקה שנקראת BERA. אם יש אסימטריה ב BERA ממשיכים לבדיקת MRI. כל זה במסגרת בירור. לגבי טיפול - אין הרבה טיפולים טובים ומוכחים ולרוב צריך פשוט להתעלם מהציפצוף. אם הסיבה היא הצואר, יש לקבל טיפול לצואר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נחירים סתומים מעל לחודשיים וקושי בשינה
אוזניים סתומות אטומות מלאות מלווה בצפצוף
אף סתום לאחר שני ניתוחי סינוסים
חור לאחר ניתוח שקדים משמאל לענבל
רקמה רירית מיקום -בירור
אטמים מותאמים אישית - התייעצות
טרגימנל נוירולוגיה וmri- בירור
נזלת וגודש ברירית האף
תוצאות ct סינוס- בירור
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?