ציפצופים באוזניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ציפצופים באוזניים
    בוכובזה אסתר
    21/05/2010

שלום לכם!
    אשמח מאוד אם תעזרו לי ,אני סובלת מציפצופים באוזניים מזה כ4 חודשים ,לא היה לי מעולם .מאז שנסעתי ברכב גדול שקפץ מעל בולמי זעזועים בכביש.מיד הרגשתי צליל עמום.הדים,ולאחר יום יומיים התחילו הציפצופים.ברצוני לציין שאני מנותחת בגב ,יכול להיות שתזוזה של חוליה מסויימת גרמה לכך? מאז אין לי שקט רק כשאני ישנה,מאוד מטריד אותי ומדאיג שמא חלילה תיפגע יותר שמיעתי.
    הרופא שלח אותי למכון לבדיקת שמיעה והבחינו שיש ירידה קטנה בצד שמאל.
    אנא יעוצכם ,עיזרו לי לחיות יותר בשלווה.בלי ציפצופים.
    תודה מראש ושבת שלום.ביקשתי מרופאת המשפחה הפניה לרופא מומחה בית חולים כלשהוא.אך היא סירבה בטענה שרק רופא א.א.ג יכול לתת.הוא לא יתן !מה אני עושה למי אפנה?זכותי כחברת קופת חולים לדאוג לבריאותי,ולקבל טיפול ממוחה.
    אתי
    0522255974
    שבת שלום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ציפצופים באוזניים

הוספת תגובה

• טינטון

ד''ר אביגיל ארד
    27/05/2010

חבלה בצואר, כפי שיכולה להיגרם בעת תאונה מסוג צליפת שוט, או בעת קפיצה חזקה של הרכב אם הצואר לא היה בתנוחה טובה, יכולה לגרום להופעת ציפצופים. אולם, לא בטוח שבזה מדובר. לעיתים כל ירידה בשמיעה או סיבות אחרות עלולים לגרום לציפצוף. חשוב לעשות במקרים אלה בדיקת שמיעה ובדיקה שנקראת BERA. אם יש אסימטריה ב BERA ממשיכים לבדיקת MRI. כל זה במסגרת בירור. לגבי טיפול - אין הרבה טיפולים טובים ומוכחים ולרוב צריך פשוט להתעלם מהציפצוף. אם הסיבה היא הצואר, יש לקבל טיפול לצואר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו